Швидше вище сильніше!

3 Жовтня 2012

Быстрее, выше, сильнее!Великі перегони цього року були не просто великими — грандіозними! Навіть боги звернули свій пильний погляд на ці ігри та спустилися з Олімпу, розігнавши хмари, щоб не пропустити це видовище: на честь 18-річчя NIX Solutions ми беремо участь у найблагородніших змаганнях світу – Олімпійських іграх. Сонячного суботнього ранку, одягнувши свої найкращі туніки та зручні сандалії, вирушили хоробри олімпіоніки з полісів Flash, Java, PHP, QA та багатьох інших земель нашої компанії на великі змагання.

Дорога чекала довга, через ліси, поля та болота, повна справжніх спартанських випробувань! Неможливо передати щастя могутніх атлетів побачивши жриць місцевих храмів, які зустріли їх на півдорозі і запропонували героям їжу та напої, що дарують бадьорість. Підкріпившись, повеселілі олімпіоніки продовжували шлях, почуваючи себе справжніми улюбленцями богів.

Прибувши на місце змагань, наші герої раптово усвідомили, що їм належить сьогодні не тільки спортивні рекорди ставити: адже повинен хтось облаштувати олімпійське село і роздобути провізію! Втім, на те вони й герої, щоб такі прості завдання не викликали у них найменшої праці:). Швидко вирішивши побутові проблеми, готові до подвигів, учасники змагань зібралися перед замком.

Відкриття олімпійських ігор

Хтось, а наші досвідчені атлети точно знають: гаряча підтримка вболівальників – це 50% перемоги. Кожен поліс постарався вже на представленні команд підкорити уми та завоювати серця всіх присутніх. Джордж Лукас лікті б кусав від заздрощів, побачивши приголомшливі спецефекти “Культу Пана”, а Джеймс Кемерон напевно спробував би переманити наших атлантів з “aQuA” для зйомок у продовженні “Аватара”. 30-секундний виступ кожної команди вразив нашу уяву більше, ніж найкрутіший голлівудський блокбастер. Загалом, якби йшлося про церемонію «Оскар», без заповітної статуетки не пішов би ніхто :).

Боротьба за медалі та кубки

Незважаючи на феєричні виступи полісів, боги не поспішали визначати переможців – отримати золото на Олімпіаді не так просто! З давніх часів основними олімпійськими змаганнями були стрілянина з лука, біг та гонка на колісницях. Представники наших полісів довели, що у цих традиційних змаганнях Олімпії вони могли б скласти конкуренцію і Олександру Македонському! При цьому ми вдосконалили умови змагань, щоб наші атлети могли продемонструвати всі здібності ;). Кожен конкурс був випробуванням не лише фізичної підготовки, а й перевіряв швидкість реакції, кмітливість та навички командної роботи всіх учасників.

Особливо яскраво хлопці виявили ці якості в естафеті, коли «скуті одним ланцюгом» вони завзято, крок за кроком, просувалися до перемоги, тримаючи в руках по банку з чудодійним напоєм. Цей напій потрібно було випити в процесі ходьби до дна, щоб жодна крапля не впала на землю. Учасники показували незвичайну граціозність, не бажаючи проливати даремно дорогу амброзію. Чудеса влучності на змаганнях зі стрільби проявили хіпстери (ще б пак, стільки годин в Angry Birds тренуватися :)), із сучасними колісницями найкраще впоралися КультПанівці, а ось в естафеті перемогли хлопці з команди «Встигнути за 30 секунд», виправдавши тим самим стрімка» назва. Окрім атлетичних навичок наші герої мали продемонструвати і свою кмітливість. Під час квесту лісом їм доводилося розгадувати загадки і кросворди, будувати замки, брати участь у ралі, проходити бліц-опитування і згадувати основи фізики. Деякі завдання могли б поставити в глухий кут і Геракла з його 12 подвигами, але куди там Гераклу до наших хлопців, які щодня стикаються з набагато складнішими завданнями!

В олімпійських селах

Быстрее, выше, сильнее!Быстрее, выше, сильнее!Перемога на Олімпійських іграх — величезна честь не лише олімпіоніка, а й його рідного поліса. Тому ми ретельно оглянули кожен табір: адже треба знати, чи заслуговує поліс, щоб саме його громадяни стали героями Олімпіади.

Може, хтось боявся, що ввечері у нашому священному гаю стане холодно? Ну ось, нічого подібного! На закритті Олімпіади було так само спекотно, як і на основних змаганнях. У нашій компанії відкрилися нові таланти, які об’єдналися у дві рок-групи і по-справжньому запалили ввечері на сцені. Атлети, забувши про втому після змагань, відривалися під музику, іноді прикладаючись і до кубків з цілющою амброзією :). Потім стало гаряче: на честь закриття Олімпійських ігор виступив театр вогню!

Після того, як учасники змагань відпочили і добре розігрілися, боги нагадали їм про те, що ще не були названі переможці Олімпіади. Всі завмерли в очікуванні. Після оголошення бронзовими призерами команди “Встигнути за 30 секунд” герої з “aQuA” піднесли молитви богам – і ті їх почули! Срібло дісталося «Культу Пана», а на синій шкірі атлантів заблищало золото. Атланти, як ніхто інший, заслужили перемогу в цих іграх, у кожному конкурсі викладаючись на всі сто!

Переможці Олімпіади запустили в нічне небо олімпійські кільця (за непідтвердженими даними цієї ночі NASA зареєструвало різнокольорове НЛО дивної олімпійської форми :)) і погасили олімпійський вогонь.

Перші залпи феєрверку знаменували собою завершення Олімпіади і початок dj session, на якому повинні були визначитися найкращі діджеї NIX Solutions, які всю ніч безперервно забезпечували нам запальний настрій. Спасибі хлопцям ще раз за неймовірні емоції, які панували на нашому танцполі!

Быстрее, выше, сильнее!

Всі заліково повеселилися – заряду позитиву та бадьорості вистачить до наступного Дня народження :)!

Зі святом, улюблені NIX Solutions!