Безкоштовні онлайн-курси QA: реальна IT-кар’єра в домашніх умовах

20 Липня 2020

Досить проводити літо поглядом — настав час провести його так, щоб уже у вересні сказати «привіт» нового життя. Залишайте відмовки іншим, сідайте зручніше на улюбленому дивані, включайте кондиціонер і починайте прокачувати себе в ролі крутого QA експерта на нових безкоштовних онлайн-курсах NIX.

На вже знайомій вам онлайн-платформі IT-навчання Ніксові експерти запустили новий курс – тепер, щоб допомогти вам стати крутими QA спеціалістами. І допомогти абсолютно всім – навіть тим, хто зараз перейшов на нову вкладку, щоб загуглити, хто такий QA Engineer :). Але давайте про все по порядку.

По-перше, курси абсолютно безкоштовні. По-друге, над ними працювали найкращі Ніксові експерти: годинами відбирали актуальну літературу, готували цікаві практичні завдання та робили все, щоб процес навчання був легким, зрозумілим та доступним усім охочим. У нас є ще й по-третє, і по-четверте, і так можна до нескінченності, але краще один раз побачити, а ще краще – одразу спробувати!

05_kursy

Курс складається із трьох етапів:

— теорія, де студенти мають вивчити загальну теорію тестування, DevTools, HTML, CSS, бази даних, SQL та багато інших корисностей

— практика, спрямована на закріплення теоретичних знань, під час якої відбуватиметься пошук дефектів, проходження онлайн-курсів з основ HTML/CSS та SQL, а також виконання завдань на аналіз кодів відповідей сервера

— тестове завдання, яке покаже прогрес у засвоєнні базових знань QA і може стати запрошенням на співбесіду в NIX.

Цікаві завдання, актуальна інформація, орієнтованість на реальні вимоги роботодавців, відповіді Ніксових експертів на найскладніші питання та багато теорії на практиці вже включено до структури безкоштовного онлайн-курсу.

Реєструйтеся на платформі та починайте свій шлях до звання QA Engineer вже сьогодні!