Байкерське рок-угрупування NIX Solutions

19 Червня 2017

Коли байкер хоче випити, він із м’ясом відриває кришку пивної банки. Коли байкер голодний, він їсть м’ясо, а чи не цивілівські салати. Коли байкер святкує – він сідає на свого залізного коня та вирушає на NIX Harley Fest!

Тут, у світі нелегальних перегонів і паленої гуми, хард року і алкогольного палива, що струмує по венах, немає місця заборонам і обмеженням. Потрапити на цей зліт мріє будь-який байкер, і тільки найзухваліші та найвідчайдушніші з них ризикують стати його частиною.

Кожен байкер, що поважає себе, змалку знає хіти групи Kiss, адже в мотобратстві їх співають замість колискової. Гостей NIX Harley Fest зустрічали легендарні представники ікони глем-року, і хоча брутальні байкери не люблять спалаху фотокамер, жоден із них не втримався, щоб не зробити фото на згадку.

Коли рев моторів заглушає тисячі гітарних рифів, мотобратство знає — наближаються президент байкер-клубу та його соратники на своїх залізних конях. Ці хлопці не схильні до іржавіння, а від їхнього погляду по металевих спинах трансформерів пробігають електричні мурашки страху. Грізний Гаррі та Шалений Рейсер потужно відкрили NIX Harley Fest і дали старт найхардовішій байк-тусовці!

Прагнення до перемоги завжди у пошані серед байкерів, а тому Грозний Гаррі та Шальний Рейсер особисто нагородили найспритніших представників мотобратства за успіхи у Битві IT-Корпорацій.

Так, будь-який злий байкер любить позмагатися в силі та спритності, особливо коли перед ним гідний суперник. На NIX Harley Fest були тільки найбородатіші члени байкерського братства, і тому для “розгону” їм знадобилася лише частка секунди :).

Більше, ніж обганяти вітер на залізному коні, байкери люблять лише одне – як слід відтягнутися в компанії своїх братів. На NIX Harley Fest кожен з них відтягнувся на рік вперед, та так, що після божевільної тряски хаєром, прокачування байка, танцювального рок-баттла та пивних гонок навіть найбрутальніший байкер захотів хоча б на 5 хвилин “заглушити мотор”:).

Маленькі байкери тим часом дотягнулися ніжками до педалей і навіть вичавили газ до упору, щоб повеселитися на Kids’ Rock Party! Досвідчені представники мотобратства готові були навіть посперечатися, яке з поколінь — старше чи молодше — поставило більше спеку на цій тусовці :).

Такого масштабного NIX Harley Fest’а не бачили навіть найбородатіші його старожили, і щоб про хардову тусовку знали і майбутні покоління мотобратства, байкери встали пліч-о-пліч і трохи попозували для фотографа :).

NIX Photo

Так, Ніксові байкери вміють відриватися та вішати свій знак там, де інші бояться в’їжджати під цеглу! Нехай рок завжди живе у ваших серцях, мотобратство NIX Solutions, а дороги легко підкоряються вам та вашим залізним коням!