На радість фанатам нашої команди

11 Січня 2012

Нещодавно в NIX Solutions з’явилася ще одна обновка – справжнє місце паломництва фанів команди “НІКС” та шанувальників гри наших віртуозних футболістів:)

Нещодавно в NIX Solutions з’явилася ще одна обновка – справжнє місце паломництва фанів команди “НІКС” та шанувальників гри наших віртуозних футболістів:) Цю кімнату ми відкривали особливо урочисто.

На відкриття покликали наших зірок футболу та всіх небайдужих до їхньої долі співробітників компанії. Урочисто перерізали стрічку, випили шампанського, поласували смачним тортом, футболсти залишили афтографи на своїх фото – і ось, тепер у мешканців третього поверху, та й усього офісу є ще одна кімната відпочинку, а у вболівальників та футболістів – улюблене місце у всьому офісі:)

Кімнату прикрашають не лише фотографії нашої футбольної команди, а й дипломи, на яких відзначено досягнення команди у турнірах. Коли знаходишся в кімнаті, в пам’яті відразу спливають матчі :) Так і хочеться закричати «У НІКСІ одна відповідь – ми вам заб’ємо, а ви нам ні» або «Миша Боярський почеше вуса – «Зеніт» добре, але краще НІКСИ!»

Кімната оформлена у спортивному стилі – є дартс, шведська стінка та простір для гри. У кімнаті стоять столики та стільці для того, щоб можна було відпочити, пообідати і, звичайно, згадати про славні перемоги команди “НІКС” :)


Та що розповідати дивіться :) :