Маленький Амстердам на восьмому

14 Червня 2013

З кожним роком ми робимо наш офіс ще затишним. Домашній інтер’єр може розповісти все про мешканців будинку, їх характер, спосіб життя і звички. Тому в нашому Замку всі рішення про новий дизайн офісу ухвалювалися спільно.

Багато жителів NIX Solutions опинилися в душі справжніми художниками: вони пропонували приголомшливі ідеї оформлення поверхів, розписували переваги та недоліки кожної концепції та гаряче доводили, що на їх поверсі має бути лише запропонована ними тема.

Після кількох етапів відбору, безсонних ночей, проведених у творчих роздумах, і радості побачивши улюбленої ідеї на рідному поверсі, ми нарешті приступили до втілення кожного проекту в життя.

Першими ми порадували мешканців 8 поверху нашого Замку: творчим та неординарним хлопцям особливо йде атмосфера строкатого Амстердама, з його велосипедами, вітряками, тюльпанами та безліччю кораблів у порту. У відпочинковій кімнаті тепер можна зустріти поважних “голландців”, які з апетитом п’ють какао на сніданок і ретельно стежать за своєю фізичною формою :).

Тепер їх ранок починається з яскравих фарб та стильного стріт-арту, а населення решти поверхів вдається сюди на екскурсії і з нетерпінням чекає, коли їхні ідеї теж втіляться у життя.

Маленький Амстердам на восьмом