Вийшло оновлення програми WordPress для iOS

5 Лютого 2013

Automattic нещодавно оновив свій WordPress-додаток для iOS. Нова версія програми може запропонувати користувачам набагато більше можливостей у всьому, що стосується перегляду, модерування та відповіді на коментарі – тепер все це можна робити на тому самому екрані, незалежно від блогу.

Вышло обновление приложения WordPress для iOSТакож з’явилися можливості переглядати треди коментарів та легко переходити до оригінального посту. Ці функції будуть доступні навіть у тому випадку, якщо користувач керує великою кількістю блогів, і дуже знадобляться, якщо ви модератор або відповідаєте за видалення спаму та знешкодження тролів.

Крім того, розробники програми значно покращили систему повідомлень. Тепер блогери не тільки будуть отримувати на свої гаджети push-сповіщення про все, що відбувається на їхніх блогах, але й зможуть побачити повідомлення незалежно від того, де вони знаходяться у додатку. Лайки, репости, нові фоловери, статистика будуть відображатися для блогів, створених на платформі WordPress, так само, як і для блогів, що розміщуються самостійно з використанням плагіна Jetpack.

Налаштування повідомлень стали більш докладними: тепер користувачі зможуть встановлювати певні повідомлення залежно від їхнього типу, а також вибирати блоги, повідомлення яких вони хотіли б отримувати.

Таким чином, нова версія WordPress iOS пропонує: push-повідомлення з широким вибором налаштувань, можливість працювати з коментарями на одному і тому ж екрані незалежно від блогу, повідомлення про лайки, репоста і нових фолловерів, а також багато іншого.