Розумна програма Swackett для iPhone

18 Липня 2012

Розробники мобільних додатків готові допомогти людині буквально у всьому, позбавивши її необхідності турбуватися навіть про дрібниці. Програма Swackett, розроблена спеціально для iPhone, пропонує користувачам не тільки більш точний прогноз погоди, але й рекомендації щодо підбору одягу.

Умное приложение Swackett для iPhone

Під час запуску програми Swackett відкривається екран “Сегодня” (Today). З’являється чоловічок, одягнений за погодою та зліва дані про ситуацію за вікном. Якщо прогорнути екран нагору, на чоловічку з’явиться інший набір одягу, він також відповідає погоді на сьогодні. Перегортання екрана праворуч покаже замість дівчинки хлопчика. Гартуючи далі вправо, користувачі, у яких вдома є домашні улюбленці, можуть дізнатися, як сьогодні вбрання їх молодших друзів. Якщо на вулиці зовсім спекотно, додаток підкаже захопити із собою води (чомусь лише представникам сильної статі) або крем від сонця (тільки дівчатам).

У додатку є й інші вкладки, це – “Поточна погода” (Current), “Увечері” (Tonight), “Завтра” (вкладка позначена назвою завтрашнього дня), “Imagery” (Дані супутників), “Поділитися” (Share) та “Параметри” (Setting). У налаштуваннях можна встановити одиниці вимірювання температури. Примітним є той факт, що користувач може самостійно поставити суб’єктивні уподобання – що йому жарко, а що – холодно. До того ж є можливість вибору стилю пропонованого одягу.

Базова версія програми з рекламою безкоштовна, відключити рекламу можна за 1 долар. Є і версія Swackett X за 2 долари, без реклами і з необов’язковими доповненнями на кшталт анімації погоди.