Творці Angry Birds випустили гру не про птахів

13 Липня 2012

Фінська компанія Rovio – розробник популярної гри Angry Birds – представила свою першу гру – Amazing Alex, не пов’язану із сердитими птахами.

Создатели Angry Birds выпустили игру не про птиц

У Amazing Alex пропонується дозволити 100 головоломок, створюючи ланцюжки з 35 різних предметів. Окрім цього, геймери зможуть робити власні рівні та ділитися ними зі своїми друзями. Компанія Rovio пообіцяла випускати регулярне оновлення до гри.

Amazing Alex є доступним для завантаження вже сьогодні. Поширюється гра платно через онлайн-магазини App Store та Google Play. У майбутньому розробники планують випустити версії гри для Windows Phone, ПК та Mac.

Засновник Rovio, Пітер Вестербака, не раз повторював, що прагне зробити з компанії не розробника ігор, а розважальний бренд, як Walt Disney. Однак для цього їй, крім Angry Birds, потрібно розробити щонайменше ще кілька успішних проектів.

Крім цього, Rovio готує нову частину гри про “сердитих птахів”. Геймплей у ній залишиться колишнім, проте сторони поміняються ролями: цього разу геймерам доведеться допомагати свиням захистити яйця, вкрадені у пернатих.