Новинка від Apple: Павукоподібний iPhone

10 Липня 2012

За часів інформаційних технологій створення концептів різних мультимедійних пристроїв – одне з найпопулярніших занять сучасних дизайнерів. Тут вони мають багате поле для фантазії, і вони можуть бути впевнені, що роботи завжди будуть затребувані.
Так і зараз, італійський дизайнер Федеріко Чиккарезе – автор безлічі цікавих ідей для iPhone та інших продуктів від Apple, представив свій варіант наручного комп’ютера, розробкою якого, за чутками, займається команда з Купертіно. Концепт є iPod з вигнутим склом для носіння на зап’ясті.

Новинка от Apple: Паукообразный iPhone

Зовні iPhone нагадує павука. Такий ефект досягається за рахунок наявності спеціальних кріпильних елементів, виконаних у вигляді павукових кінцівок. На думку дизайнера, у майбутньому iPhone отримає гнучкий та легкий екран, а у виготовленні смартфона використовуватиметься технологія «рідкого металу».

Можливо, в Apple візьмуть на замітку пропозицію сміливого дизайнера, але iPhone 5 буде набагато скромнішим, хоча й отримає:

  • великий 4-дюймовий екран
  • потужний 4-ядерний процесор
  • нове графічне ядро
  • задню кришку із металу.

Що ще містить у собі новий гаджет від Apple – ми дізнаємося вже дуже скоро. Презентація нової моделі може пройти влітку або на початку осені.