Google запустила Google Maps для iOS

13 Грудня 2012

Тепер у усіх власників Apple- гаджетів з’явилася альтернатива вбудованим картам — Google Maps.

Google запустила Google Maps для iOSЗ сьогоднішнього дня Карти Google можна завантажити з App Store в якості самостійного застосування. Нова версія Google Maps надає своїм користувачам можливість використати вбудований Google Local Search, завдяки якому можна швидко знаходити кафе, магазини і кінотеатри неподалік, включає функцію голосових підказок в навігації, дозволяє їм здійснювати віртуальні прогулянки в режимі Street View і дає доступ до інформації про маршрути громадського транспорту і пробки на дорогах.

Крім того, розробники Google Maps замислилися над можливістю інтеграції з Google+: тепер в Картах є інформаційне поле від Google+ Local, за допомогою якого можна “оглядітися”, проглянути зроблені в цьому районі фото і прочитати відгуки від інших користувачів Google+.

Також Google представила мобільне SDK для сторонніх розробників, завдяки чому вони зможуть інтегрувати Карти у свої застосування, і нову схему URL, в яких тепер можна вказувати режими відображення карти(стандартна або Street View), встановлювати рівень наближення, надавати навігацію для різних видів транспорту і тому подібне.

Додаток Google Maps сумісний з усіма актуальними моделями iPhone.