Google представила оновлену ОС Android 4.3 Jelly Bean

25 Липня 2013

Вчора Google представила оновлену версію ОС Android 4.3 Jelly Bean, анонсовану компанією на конференції Google I/O у травні.

Android 4.3 Jelly Bean

Android 4.3 Jelly Bean пропонує своїм користувачам більше можливостей:

Multi-User with Restricted Profiles

У нову версію ОС розробники додали функцію створення кількох профілів користувача. При цьому “основний” користувач зможе налаштовувати інші профілі та задавати обмеження, що стосуються не тільки використання певних програм, але й налаштувань всередині кожної програми.

Jelly Bean ProfilesProfiles Settings

OpenGL ES 3.0

Підтримка цієї технології відкриває широкі можливості для розробників і, напевно, сподобається всім геймерам, що використовують Android-девайси. OpenGL ES 3.0 дозволяє більш ефективно створювати об’єкти, працювати з текстурами та ефектами, забезпечує більш високу швидкість роботи програми, менший обсяг пам’яті, більш якісні текстури та багато іншого.

Android 4.3 Jelly Bean Features

Bluetooth Smart

Підтримка технології Bluetooth Smart дозволить підключити до Android-пристрою фітнес-сенсори та інші аксесуари, що використовують Bluetooth Smart. Крім того, Bluetooth Smart мінімізує споживання енергії під час передачі даних.

Також розробники Android 4.3 Jelly Bean додали можливість автозаповнення при наборі номера або імені контакту, удосконалили підтримку арабської, хінді та деяких інших мов, і запропонували режим Background Wi-Fi location, при якому пристрій здатний знайти мережу навіть при вимкненому Wi-Fi, що дозволить заощаджувати заряд батареї.