Facebook запустила азартну гру на реальні гроші

9 Серпня 2012

Facebook запустила азартную игру на реальные деньгиКомпанія Gamesys, яка спеціалізується на розробці азартних ігор, днями запустила в соціальній мережі Facebook додаток Bingo & Slots Friendzy, в якому гра ведеться не на віртуальні, а реальні гроші. Поки що грати дозволено лише повнолітнім британцям.

Ось як аргументують цю подію у Facebook: “Азартні ігри – це популярна і добре відрегульована сфера діяльності у Великій Британії, тому ми дозволили нашим партнерам з Gamesys надати можливість повнолітнім користувачам з цієї країни випробувати свій успіх на платформі Facebook безпечним і контрольованим способом”.

Gamysys розповіла, що передбачила в додаток наявність спеціальних посилань, які допоможуть геймерам, схильні до залежності від азартних ігор. «Відповідно до законодавства Великобританії, у всіх користувачів буде доступ до інструментів самоконтролю, які дозволять обмежити час і витрати, що проводяться в грі», – заявили в Gamesys.

На даний час сервіс доступний тільки на території Великобританії, але при використанні VPN або, наприклад, проксі-серверів, можна легко оминути географічні обмеження.

Незабаром користувачі Facebook зможуть оплачувати свої покупки реальними грошима. Протягом найближчого часу власну валюту соцмережі – так звані «Кредити» – можна буде обміняти на 15 реальних валют.

Нагадаємо, власні валюти є вже у багатьох інших соціальних мереж та сервісів. Наприклад, соціальна мережа «ВКонтакте» дозволяє користувачам розплачуватися голосами, а блог-платформа LiveJournal – ЖЖетонами.