Apple представила нові девайси

24 Жовтня 2012

23 жовтня у будівлі California Theatre в Сан-Хосе Тім Кук, Філ Шиллер і інші члени вищого керівництва Apple провели презентацію, на якій представили нові продукти компанії : MacBook Pro з Retina дисплеєм, Mac mini, iMac, iPad четвертого покоління з Retina дисплеєм і довгождану новинку iPad mini.

Apple представила новые девайсыПісля розповіді про вражаючі досягнення Apple за минулий рік, Тім Кук запросив на сцену віце-президента компанії по маркетингу, Філа Шиллера, для презентації самих девайсів.

Шиллер розпочав з розповіді про продовження лінійки ноутбуків Apple, що самих, що продавалися, – новому, оснащеному тепер Retina дисплеєм, поліпшеному 13-дюймовому MacBook Pro, який став ще компактніший: на 20% тонше і на 0,5 кг легше.

Після короткої презентації “найменшого Mac” – Mac mini, в якій Філ Шиллер перерахував основні характеристики девайса, він представив публіці “найкрасивіший Mac, який коли-небудь робили в Apple” – напрочуд тонкий оновлений iMac з приголомшливим набором характеристик і новою функцією Fusion Drive.

Нарешті, Шиллер приступив до презентації найбільш інтригуючих новинок – планшетів Apple. Він розпочав з розповіді про iPad з Retina дисплеєм – девайсі 4-го покоління, по потужності в два рази що перевершує свого попередника, оснащеному Lightning- коннектором і новими камерами.

Найбільший інтерес, проте, у присутніх викликав останній продукт Apple, представлений 23 жовтня в Сан-Хосе, – iPad mini. Компактний планшет, тонкий, “як олівець”, легкий, з дисплеєм більшим, ніж у Android планшетів такого ж формату, і відмінними характеристиками для такого мініатюрного пристрою. При цьому під новий пристрій немає нужди розробляти нові застосування – на нім працюватимуть розширені версії програм для iPhone.