Adblock Browser врятує від настирливої реклами

9 Вересня 2015

Реклама нерідко буває корисною та актуальною, проте нав’язливі банери та безперервно спливаючі повідомлення із закликами “Не проґав свій шанс!”, “Тобі сюди!” та “Отримай приз тільки сьогодні!” порядком набридли. Компанія Еуео, яка раніше створила програму для блокування реклами AdBlock Plus, тепер випустила власний мобільний браузер для Android та iOS.

Як і передбачалося, особливістю Adblock Browser’а стала можливість блокувати рекламу на веб-сайтах: тепер користувачам достатньо натиснути спеціальну кнопку в центрі нижньої панелі браузера — і численні банери відразу зникнуть.

Більш того, Adblock Browser не тільки позбавить настирливої реклами, але й запам’ятає ваше рішення конкретно для кожного сайту.

На додаток до вільного від реклами веб-серфінгу розробники обіцяють більш високий рівень захисту від вірусів, заощадження трафіку (до 50%) та заряду батареї вашого гаджета (до 20%).

В іншому можливості браузера не відрізняється від інших: робота з кількома вкладками, пошук в адресному рядку, закладки та інше. В якості пошуковика розробники обрали анонімний DuckDuckGo, який не збирає дані про користувачів і не зберігає інформацію про їх пошукові запити.

Adblock Browser вже доступний в App Store та Google Play.