Знайомимось із студентами ХНЕУ. Ярмарок вакансій

12 Листопада 2013

Перший семестр у розпалі, і студенти харківських вузів сповнені ентузіазму. Вони готові вчитися і рвуться в бій — це найкращий час для нових вражень та знайомств, а тому ярмарок вакансій у ХНЕУ привабив безліч молодих спеціалістів можливістю поспілкуватися з потенційними роботодавцями та більше дізнатися про те, що на них чекає після закінчення університету.

Ярмарка вакансий в ХНЭУМи давно співпрацюємо з ХНЕУ, тому не дивно, що багато студентів прийшли на ярмарок в першу чергу для того, щоб поспілкуватися з представниками NIX Solutions та поставити свої питання щодо наших курсів навчання, стажування та перспектив роботи в нашій компанії.

Як завжди, нам було про що розповісти: навчальний центр NIX Solutions активно працює над новими програмами навчання та вдосконалює існуючі. При цьому серед наших програм є й такі, які не вимагають спеціалізованої підготовки: наприклад, проект ProfIT, набір на який відкривається у січні 2014 року, розрахований на студентів непрофільних напрямків, і головна вимога для вступу на цей курс — добре знання англійської мови.

Багатьох відвідувачів ярмарку цікавили курси, на які можна вступити вже зараз: програма навчання з Automation QA, навчальне стажування за напрямком Java та дистанційне навчання з QA.

Як і на всіх ярмарках вакансій, ми постаралися описати хлопцям усі можливості, які надає наша компанія талановитим студентам: проходження літньої практики, спеціалізовані курси та стажування, перспективи подальшого працевлаштування.

Ми знаємо: для всіх відвідувачів ярмарку вакансій дуже важливо дізнатися, що на них чекає після закінчення університету і як краще підготуватися до самостійного життя за межами вузу. Сподіваємось, що наші відповіді допомогли хлопцям зорієнтуватися та продумати свій план дій на найближче майбутнє.