Ярмарок вакансій у ХПІ

11 Квітня 2013

З настанням весни у житті студентів старших курсів починається важкий, але цікавий період.

Їм доводиться готуватися до сесії, державних іспитів чи захисту диплома. При цьому багато хлопців вже замислюються про те, що їм робити далі: де пройти літню практику, в якому напрямку будувати кар’єру після закінчення вузу та як отримати гідну роботу, не маючи практичного досвіду. За відповідями на ці запитання студенти харківських вишів прийшли 5 квітня на Ярмарок вакансій НТУ ХПІ, де ми представили їм кілька нових цікавих проектів навчання від NIX Solutions, розповіли про наші актуальні вакансії та нагадали про можливість пройти у Ніксах літню практику під керівництвом наших експертів.

Особливу увагу студентів привернули курси Automation QA та стажування для аналітиків вимог, набір яких вже стартував. Також багатьох хлопців зацікавила можливість пройти літню практику в офісі нашої компанії, адже таким чином можна не лише вдосконалити свої навички у вибраній технології, а й отримати необхідний досвід роботи у великій IT-компанії.

Крім того, гості нашого стенду із задоволенням пробували свої сили у традиційному конкурсі від NIX Solutions. На цей раз ми пропонували студентам тестові завдання з Java та QA. Сергій Познокос і Юлія Мелешкова, які найшвидше відповіли на всі питання конкурсу, отримали головний приз — приголомшливий конструктор-головоломку Space Rail високого рівня складності. Максим Педич та Олексій Малишкін зайняли 2 та 3 місця у конкурсі з Java, отримавши на згадку ¦подарункові набори від NIX Solutions, до яких входять фірмові флешки, чашки та багато іншого.

Вітаємо з перемогою знавців QA та справжніх поціновувачів Java!