Ярмарок вакансій в ХНУРЕ

29 Листопада 2010

Ярмарка Вакансий в ХНУРЭЯрмарка Вакансий: реши задачу и прими участие в лотерее!Ярмарка Вакансий в ХНУРЭ

25 листопада у ХНУРЕ проходив Ярмарок вакансій, у якому, за традицією, брала участь наша компанія. На ярмарку були представлені провідні компанії-роботодавці України, більшість з яких належать до ІТ-сфери.
Такі ярмарки дозволяють студентам дізнатися про ситуацію на ринку праці, познайомитися з майбутнім місцем роботи. За словами самих студентів, їм хочеться знати про вимоги роботодавця ще під час навчання, щоби розставляти пріоритети у вивченні тих чи інших дисциплін. Ярмарки вакансій цікаві студентам ще й тому, що їм хочеться більше дізнатися про компанію, колектив та атмосферу в ньому.

Ярмарка Вакансий: руководитель студенческого сектора NIX Solutions Ltd.

“Інтерес студентів до ярмарків пояснюється тим, що вони можуть наживо поспілкуватися з представниками компанії, а ми, у свою чергу, намагаємось виділити цікавих та талановитих студентів, які можуть стати однодумцями у досягненні наших цілей та частиною нашої команди”, – каже Тетяна Тумар, керівник студентського сектору NIX Solutions Ltd.

Цього року ми вирішили відійти від традиційного формату слайд-презентацій, обравши інтерактивний формат представлення компанії. Слайди ми замінили відеороликом про наш колектив, сімейну атмосферу компанії та наш спільний відпочинок, щоб хлопці могли побачити шматочок нашого життя, а роздачу промо-матеріалів – лотереєю, яка вимагала вирішення цікавих логічних завдань. Студенти, які правильно вирішили завдання, ставали учасниками розіграшу призів. Хочемо відзначити, що ми були приємно вражені активністю та допитливістю студентів, які пропонували цікаві та нетипові розв’язки завдань.

Сподіваємося, що багато хлопців, з якими ми познайомилися, у майбутньому стануть частиною нашого колективу!

Ярмарка Вакансий: стенд NIX Solutions Ltd.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *