Ярмарок вакансій у ХНЕУ

22 Жовтня 2012

Жовтень – один з кращих місяців в житті студента : навчання доки не встигло набриднути, а до сесії ще цілих три місяці. “Ідеальний час для нових знайомств і яскравих вражень”, – вирішили ми, і відправилися на ярмарок вакансій в ХНЕУ.

Цього разу, окрім студентів харківських ВНЗ, які, як завжди, живо цікавилися перспективами роботи в нашій компанії, до нас на вогник заглянули і учасники того, що відбувся в ХНЕУ фінального етапу Всеукраїнської студентської командної олімпіади з програмування, спонсорованого NIX Solutions.

В першу чергу хлопців цікавила діяльність нашої компанії : над якими проектами у нас працюють, по яких напрямах можна пройти навчання, які технології ми використовуємо в роботі; також вони ставили специфічні питання по вибраних ними галузях програмування. Багато хто з ентузіазмом заповнював анкети претендентів, і нам було приємно бачити, що усі студенти щиро хочуть стати частиною нашої дружної команди :).

Сподіваємося, що в учасників Олімпіади і гостей ярмарку залишилися такі ж теплі спогади про тих, що пройшли в ХНЕУ заходах, як і у нас.

До скорої зустрічі в стінах NIX Solutions!