Ярмарок талантів

30 Листопада 2011

Листопад – це традиційно студентський місяць. День студента, ярмарок вакансій, де студенти намагаються спланувати своє майбутнє та познайомитися з роботодавцем – усі ці події припадають на останній місяць осені. Наша компанія вже вп’яте брала участь у ярмарку вакансій у ХНУРЕ та була її Генеральним Спонсором. Цього року у ярмарку було представлено понад 60 компаній-учасниць та відвідали близько 2000 студентів
Різноманітність конкурсів, вікторин, лотерей не давало студентам нудьгувати

Цього року наша Компанія вирішила застосувати у своїй презентації не лише слайди та відеоролики, розповідаючи про нашу дружну сім’ю та Казкове Королівство, в якому вона живе. Ми пропонували хлопцям відповісти на питання щодо технологій PHP, Java, Sharepoint, C#, QA, які були спеціально розроблені нашими експертами. За кожною технологією було складено опитувальник, що налічує по 3 питання в кожному. За дві правильні відповіді хлопці отримували пам’ятні подарунки із символікою Компанії.

Хлопцям, які правильно відповіли на всі три запитання та вийшли у фінал, пропонувалося ще одне цікаве завдання. Це завдання потрібно було вирішити за 3 дні та надіслати на наш e-mail.

З-поміж тих, хто постарався і надіслав нам нестандартне, а найголовніше – правильне рішення в зазначений термін, наші експерти, які й складали це завдання, оберуть переможця конкурсу.

Головний приз цього конкурсу – електронна книга! Вже другого грудня вона знайде свого щасливого володаря. Інші учасники фіналу, які не стали переможцями, за їх старання та бажання розібратися в новому та невідомому, отримають заохочувальні призи і будуть запрошені на співбесіди за своїми напрямками та технологіями.

Ми з нетерпінням чекаємо на результат конкурсу.

Слідкуйте за оновленням інформації на сайті:)