Вітаємо з початком навчального року

9 Вересня 2011

Поздравляем с началом учебного года

Перші осінні дні у пам’яті кожного з нас малюють картини шкільних уроків та університетських лекцій. Для деяких наших хлопців студентська пора ще не закінчилася – вони досить успішно поєднують навчання та роботу в нашій компанії.

До студентів у нас відношення особливе – ми розуміємо, що для більшості з них це перша робота, тому ми намагаємося, з одного боку, огорнути їх турботою, а з іншого боку бути з ними суворішими, але головне – у важку хвилину підставити плече і подати. руку допомоги.

Цього року 1 вересня нам хотілося підняти хлопцям настрій та відзначити разом їх перший день навчання. Для кожного з них це не лише початок навчального року, а й це наступний крок по дорозі в майбутнє, що веде їх назустріч відкриттям та успіху. Щоб привітати хлопців, ми зібралися за святковим столом на чаювання – з кимось знайомилися, з кимось уже вкотре обговорювали університетські теми, з кимось просто розмовляли. На завершення святкування дарували дітям сувеніри на згадку та раділи тому, які цілеспрямовані та талановиті студенти працюють разом із нами.

Ми ще раз вітаємо вас зі святом знань та бажаємо, щоб натхнення, часу та бажання вчитися у вас завжди було не позичати. І головне, щоб знання, які ви отримуєте, у майбутньому стали опорою для вашого зростання та ваших досягнень.

Поздравляем с началом учебного года

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *