Перше квітня, відбір на практику закінчено :)

10 Квітня 2012

Днями у нашій компанії закінчився відбір студентів на весняну практику. Нам дуже приємно, що з кожним роком IT сфера серед молоді стає дедалі популярнішою.

Цього року ми зафіксували рекордну для нашої компанії кількість заявок на проходження практики – 454 анкети, серед яких майже половина (220), успішно пройшли тестування та співбесіду на практику. Серед хлопців було багато учнів непрофільних вузів – ХНАДГ, ХНАДУ, ХНАУ, ХІБД УБД НБУ.

Тішить, що бажання пройти практику саме в нашій компанії є не лише у студентів харківських вишів, а й у студентів у регіонах.

Відбір на практику проводився за напрямками:

Первое апреля, отбор на практику окончен :)Первое апреля, отбор на практику окончен :)Первое апреля, отбор на практику окончен :)Первое апреля, отбор на практику окончен :)Первое апреля, отбор на практику окончен :)Первое апреля, отбор на практику окончен :)Первое апреля, отбор на практику окончен :)

Найбільш популярними виявилися Java, PHP, QA. Цього року ми вперше проводили відбір на такі молоді напрямки, як Sharepoint та Android та не очікували такого відгуку серед студентів, адже в жодному вузі цих дисциплін немає. Похвально, що хлопці і дівчата самостійно шукали актуальну та потрібну інформацію.

За результатами тестування з профільних вишів на практику взяли:

Первое апреля, отбор на практику окончен :)

Тритижнева практика дозволить хлопцям і дівчатам поринути в атмосферу нашої компанії, відчути свої сили, застосувати свої знання на практиці, побачити над чим слід попрацювати і визначити для себе в яких напрямках розвиватися далі. Це чудова можливість проявити себе і отримати від компанії пропозицію на постійну роботу. Протягом практики для хлопців проводитимуться тренінги особистісного зростання, виплачуватиметься стипендія. А ще щоб побачити, що в компанії не тільки добре працюють, а й вміють класно відпочивати, вонипоїдуть на глобальний травневий корпоратив на великій галявині :)