Конкурс «Найкращий студент у компанії NIX Solutions»

25 Січня 2011

Вітаємо всіх студентів зі святом! Бажаємо  підкорення нових вершин у професії та вагомих досягнень у навчанні!

Кілька днів тому в NIX Solutions стартував конкурс «Найкращий студент у компанії NIX Solutions», і сьогодні ми поспішаємо поділитися його результатами.

Хочеться зазначити, що під час проведення конкурсу було дуже приємно усвідомлювати, що поряд із нами працюють талановиті та здібні студенти. Їм іноді важко, але вони, тим не менш, успішні у професії, відмінники та хорошісти у навчанні, якісно виконують свою роботу та роблять впевнені кроки в кар’єрі, натхненно долаючи усі перешкоди. Ми цілком щиро можемо сказати, що пишаємось нашими студентами!

Для того, щоб вибрати найталановитіших і найуспішніших, ми зібрали та обробили величезну кількість різноманітної інформації про наших студентів – це відомості про середній бал успішності, відгуки та оцінки тимлідів, техлідів, експертів, менеджерів проектів, топ-менеджерів, студентського сектору, колег по роботі. У довгих дискусіях аналізуючи наші опитувальники, де учасники конкурсу оцінювалися за кожним критерієм у балах, ми вибирали найкращих із найкращих, і найнапруженіша боротьба розгорнулася між

  • Володимиром Гаркіним
  • Марією Ушаковою
  • Філіпом Спірідоновим
  • Євгеном Котельницьким
  • Дмитром Штапауком
  • Кирилом Чабановим

Від перемоги та один від одного їх відривали буквально кілька сотих балів. Але конкурс є конкурс, і переможців лише троє – це:

1 місце – Дмитро Штапаук

2 місце – Євген Котельницький

3 місце – Філіп Спиридонов

3 место - Спиридонов Филип1 место - Дмитрий Штапаук2 место - Евгений Котельницкий

Лучший студент NIX Solutions

Вітаємо переможців конкурсу! Бажаємо і надалі не здавати позицій та бути лідерами у всьому!

Цей конкурс у компанії стане щорічним і переросте в ще одну добру традицію – вже через рік ми знову виберемо і нагородимо призами найкращих, тому, шановні студенти, у вас є чого прагнути, щоб наступного року стати призерами конкурсу!