Історія про те, як Нікси на ярмарку вакансій побували

11 Квітня 2012

Наближається до закінчення чергового навчального року. Саме час для студентів визначитися з літньою практикою, а можливо і місцем, де вони зроблять перші кроки у своїй кар’єрі. Найкращим помічником у цій нелегкій для студента справі, вкотре стає ярмарок вакансій.

Наша Компанія давно стала не лише її почесним гостем, а й постійним спонсором.

История о том, как Никсы на ярмарке вакансий побывали

6 квітня у НТУ ХПІ відбувся щорічний ярмарок вакансій. Її відвідали понад 3000 студентів та 62 компанії-учасниці. Тут студенти могли отримати чудову можливість познайомитися зі своїм майбутнім роботодавцем і перспективами, як кар’єрного, так і професійного зростання, які пропонує їм Компанія.

Трохи про сам ярмарок.…

День видався на диво сонячним та теплим. Настрій був добрий і, не на жарт, бойовий. Цього року на ярмарок вакансій з’явилося стільки компаній-роботодавців, що студенти розбігали очі. Але, незважаючи на це, ми як завжди опинилися на висоті.

Наша команда одразу приступила до роботи – креативно та зі смаком вбирати свій бокс. Наше презентаційне місце в результаті виглядало яскравим, виразним і незабутнім. Виконано в корпоративних кольорах, з безліччю різних брошур та подарунків, розбавлено красивими посмішками наших дівчат – воно помітно виділялося із загальної маси роботодавців. Не дивно, що біля нашого стенду цілий день крутилося багато людей.

Для студентів було підготовлено багато цікавих матеріалів про нашу компанію, її проекти, ми розповідали про можливості роботи у нас, відповідали на всі питання, що їх цікавлять.

История о том, как Никсы на ярмарке вакансий побывали

Ми були приємно здивовані кількістю обдарованих студентів та отримали заряд енергії від спілкування з ними.

А для того, щоб хлопці і дівчата могли спробувати свої сили та зрозуміти наскільки добре вони володіють знаннями і найголовніше вміють їх застосовувати на практиці, експерти нашої Компанії придумали та розробили невеликі завдання-задачки.

История о том, как Никсы на ярмарке вакансий побывали

Завдання були спонтанного характеру, але саме в цьому була їхня сила та оригінальність. Ми хотіли підштовхнути студентів до усвідомлення того, що такі, здавалося б, відірвані від реального життя дисципліни як дискретна математика та теорія ймовірності, на яких багато хто просто грає в морський бій, постійно застосовуються в роботі програміста та тестувальника і є невід’ємною його частиною. Віталися нестандартні та оригінальні шляхи вирішення. Тим, хто не боявся пробувати свої сили, ми вручали заохочувальні призи та сувеніри.

История о том, как Никсы на ярмарке вакансий побывали

Ми щиро сподіваємось на те, що наша дружня Компанія найближчим часом поповниться новими цікавими та перспективними мешканцями!!