Фінал Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування

23 Жовтня 2012

Для всього світу не секрет, що Україна багата IT- талантами. Черговим підтвердженням цього факту стали результати фінального етапу Всеукраїнської студентської командної олімпіади з програмування, який проходив з 11 по 13 жовтня в ХНЕУ. Наша компанія розуміє, як важливо підтримувати старання зацікавленої молоді, тому прийняла рішення стати спонсором цієї олімпіади. 176 розумних, обдарованих, закоханих у свою професію юних програмістів з 25 міст України гідно представили в Харкові себе і свої вищі навчальні заклади.

Финал Всеукраинской студенческой командной олимпиады по программированиюПід час олімпіади у хлопців була можливість не лише продемонструвати свої знання і навички програмування в рішенні конкурсних завдань, але і поспілкуватися з представниками різних харківських компаній, у тому числі і “NIX Solutions”, на ярмарку вакансій, що пройшов у ХНЕУ 11 жовтня, і поставити питання нашим IT- гуру.

Переможцями олімпіади в загальному заліку стали: команда SevNTU_Triumvirate з Севастопольського національного технічного університету(1 місце), команди PSTU з Приазовського державного технічного університету і ChNU_APM_Gymn1 з Черновецького національного університету імені Ю. Федьковича(2 місце), команди ZNTU_SetUp із Запорізького національного технічного університету, Donetsk NU: SleepWalkers і Donetsk NU 78 з Донецького національного університету(3 місце). Кращою в групі економічних університетів стала команда KhNUE DreamTeam Харківського національного економічного університету, а серед педагогічних – BDPU2 (Scotch) Бердянського державного педагогічного університету.

Ми щиро вітаємо переможців, сподіваємося, що усі хлопці отримали величезне задоволення і корисні навички від участі в олімпіаді, і бажаємо усім в майбутньому успішно застосувати свої знання в житті!