Головний приз знайшов свого володаря!

7 Грудня 2011

Главный приз нашел своего обладателя!Ось і настав день, коли за результатами вирішення фінальних завдань нашої вікторини, яка проводилася на Ярмарку вакансій, головний приз знайшов свого володаря.

2 грудня за результатами нашого конкурсу було визначено переможця. Ми запросили в офіс, для нагородження переможниць конкурсу Вікторію Мірошниченко та Дар’ю Лиманську, ці дівчата порадували нас чудовими результатами та нестандартним підходом у вирішенні фінального завдання.

Як втішний приз за свої старання, які оцінили експерти, Дар’я отримала торт, флешку та пакет із сувенірами та символікою нашої компанії. Вікторія як переможець вікторини отримала електронну книгу. Враховуючи, що переможниці опинилися в нашому офісі, як бонус, наші експерти запропонували пройти співбесіду на заміщення вакантних посад у компанії.

Ось деякі коментарі про конкурс:


Вікторія: – «Я не знала, що фінальне завдання отримали не всі, я люблю завдання на логіку і вирішувала б її в будь-якому випадку. У мене немає глибоких математичних знань, тому я ґрунтувалася на знаннях, здобутих в інституті, навчалася я близько року, це моя друга освіта, перша медична. Для мене було великою несподіванкою, що я виграла головний приз, і ще більшим сюрпризом виявилася пропозиція пройти співбесіду». :)

Дар’я: – «За рішення взятися дуже хотілося, бо я взагалі люблю всякі логічні завдання. Особливо у вашому завдання сподобалося те, що рішення було не очевидним. Я посиділа над нею, подумала, і надіслала всі свої думки вам. :) Мабуть, могла б і краще, але мені часто не вистачає посидючості, тому трапляється, що мої старання не приносять “вау-результату”. Але я вже працюю над собою і впевнена, що посидючість перетвориться на мій коник. :)

P.S. За результатами співбесіди Вікторія отримала пропозицію про роботу в компанії.

Дерзайте! Ваші мрії також можуть здійснюватися!