День студента у Королівстві NIX Solutions

25 Листопада 2011

День студента в Королевстве NIX SolutionsСтуденти – це унікальні люди, які можуть осягнути неосяжне, поєднуючи роботу та навчання, залишаючись при цьому творчими, живими та активними людьми. У нашій компанії працює чимало студентів, тому ми вирішили відзначити День студента – найвеселіше і найголовніше для них свято разом з ними.

17 листопада наша дружна орда вирушила встановлювати нові рекорди до боулінгу клубу «Максимум». Для багатьох хлопців це був перший боулінг, але наші студенти не звикли відступати і показали дуже непогані результати.
День студента в Королевстве NIX SolutionsДень студента в Королевстве NIX Solutions

До 7 вечора біля доріжок боулінг-клубу на них чекав веселий ведучий, який озвучив правила та за допомогою жереба розбив усіх гравців на команди.

День студента в Королевстве NIX SolutionsДень студента в Королевстве NIX Solutions

За умовами чемпіонату, потрібно було вибити для початку найбільшу кількість страйків, і за кожну пропонувалося навмання виймати з великої чаші літери латинського алфавіту, щоб зібрати всією командою слово «NIX». Здається, що завдання легке, але це лише на перший погляд! Ось вибив страйк! Радуєшся, як дитина, особливо якщо це трапляється вперше в житті! Підходиш за заповітною літерою, а там, наприклад «H» – такої літери в слові NIX немає, проте ти не засмучуєшся, знову берешся за кулю і намагаєшся з новими силами вибити всі кеглі.

Вирвавши перемогу в цій номінації, найшвидше слово «NIX» зібрала команда «Студентські кульки». Після того, як було зібрано заповітне слівце, всі команди з ще більшим ентузіазмом кинулися до перемоги.

День студента в Королевстве NIX SolutionsДень студента в Королевстве NIX Solutions

Безліч завдань та дух змагання захлеснув усіх учасників. Хлопчаки показали майстер клас, вибивши найбільшу кількість страйків. Дівчата намагалися не відставати, і з властивою їм грацією та витонченістю збивали кеглі. Здавалося, кеглі самі падали, зачаровані вродою наших дівчат. Найкращим гравцям серед хлопчиків та дівчаток, вручили квитки для спільного походу в кіно.

За свої досягнення хлопці отримали безліч призів та подарунків, а також на переможців чекали авторські коктейлі клубу «Максимум».

У фіналі змагання оголосили переможців номінації «Найкраща командна гра», ними виявилася команда «ШАРО-вари». Показавши чудеса створення командного духу та карколомні результати, вони отримали кубок і медалі за кращу командну гру.

День студента в Королевстве NIX Solutions

Для багатьох хлопців, як і команди переможців, турнір став лише першою частиною свята. Хтось поїхав у нічний клуб, хтось – у студентську компанію, а для когось цей вечір став незабутнім, оскільки він став першим святом, проведеним разом із нашою компанією, і буде назавжди записаний у сторінки життя у Королівстві NIX Solutions.