Розширюємо межі

25 Травня 2012

Расширяем границыНавчальний центр нашої компанії постійно працює над тим, щоб виявляти актуальні напрямки у вивченні студентами IT сфери на сьогоднішній день.

В результаті проведених досліджень, ми з’ясували, що одним із таких напрямків є . NET. Дистанційне навчання за напрямком .NET у нашій компанії проводилося вперше. Ми розуміли, що буде важко, але вирішили поекспериментувати, тому що багато хлопців і дівчат хочуть розвиватися саме в ньому. І експеримент удався:). Цей напрямок дуже складний та об’ємний.
Курс навчання вийшов досить тривалим, він був розрахований на 9 модулів, а це близько 4 місяців. Хлопці і дівчата осилили не простий шлях, спочатку вони проходили складне тестування, потім співбесіду і потім приступали до навчання. Спочатку вивчали теорію і нею виконували практичні завдання.

У програму навчання були включені основи. Ми проводили зустрічі в офісі, на яких намагалися зорієнтувати та підтримати наших учнів, т.я. розуміли, що матеріал дуже складний.

Проект однозначно був успішним, хлопці і дівчата на порядок піднялися у своїх знаннях і, хто пройшов до кінця, можуть поставити величезний-величезний плюс навпроти свого прізвища, вони впоралися з дуже складним завданням. Наразі ми ще проводимо співбесіди з хлопцями і дівчатами, продовжуючи приймати на роботу вчорашніх практикантів. Вже п’ятеро з них працюють у нашій компанії. А коли співбесіди закінчаться, ми поділимося з вами повною інформацією щодо результативності проекту.
Даний напрямок ми продовжуватимемо розвивати, і у вересні буде організовано новий набір на дистанційне навчання .NET.

Всім, хто хоче бути з нами, радимо почати займатися та готуватися :)