Практика-2011. QA

22 Червня 2011

Кожен студент, який навчається по-справжньому, бажає здобувати не тільки теоретичні знання, а й практичний досвід, який неможливо отримати з книг, а можна знайти в IT компанії, виконуючи реальні проекти.

З 30 травня по 17 червня 7 здібних студентів, які успішно пройшли тестування та співбесіду з експертами, проходили практику за напрямком автоматизованого та мануального тестування в компанії NIX Solutions. Протягом трьох тижнів хлопці вивчали основи всіх видів тестування ПЗ, а потім застосовували отримані навички на практиці – тестували реально існуючий продукт uPackingList, який був створений у нашій компанії. Усі сім студентів порадували нас своєю зацікавленістю та відповідальним ставленням до завдань, і тому кожному з них було запропоновано роботу у нашій дружній компанії.

Самі хлопці багато чого навчилися, показали високий рівень знань і дуже задоволені процесом та результатами практики, про що говорять відгуки, які вони залишили:

У перший день практики було дуже весело: для нас провели тренінг, розповіли, що і як ми всі познайомилися, виконали невелике завдання. А наступного дня розпочалася робота. Багато нової, не завжди зрозумілої інформації, справжні завдання з тестування справжніх продуктів стало страшнувато. Але під чуйним керівництвом завжди усміхненої Юлі :) перший тиждень пролетів непомітно та легко.

Другий тиждень обіцяв ще більше нових знань, але на допомогу поспішив Діма (Дімі респект) :) та знання були успішно освоєні. На третьому тижні своїм досвідом та знаннями з нами ділилася Оля, за що їй дякую. Отак і пролетіла наша практика. За три тижні ми звикли до затишної атмосфери та привітного колективу NIX Solutions. І ще: дякую Тані за цікаві тренінги та опіку :)

Дар’я, студентка 4 курсу ХПІ

Коли я дізналася, що мене прийняли на практику в НДКС, я, чесно кажучи, трохи злякалася. Чи сподобаюся я колективу, чи буде це взаємно, чи під силу мені будуть завдання? Я питала себе, чи правильно вчинила. І отримала відповідь першого ж дня. Від фірми, співробітників та їхні стосунки я була в захваті. Мене дуже порадував привітний, дружелюбний настрій працівників фірми та хлопців, які зі мною проходили практику та з якими так не хочеться прощатися. Тут я побачила все лише найпозитивніше: професіоналізм керівників практики та відмінну організацію робочого процесу. І через три тижні, я охоче можу сказати – це одна з найбільш значущих і цікавих подій у моєму житті!

Юлія, студентка 3 курсу ХАІ

Последний день практики в дружной компании

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *