Результати набору до проекту “Дистанційне навчання QA”-2010

23 Листопада 2010

15 вересня 2010 року ми розпочали набір учасників у проект «Дистанційне Навчання QA». Протягом місяця тестування проводилося у ВНЗ Харкова та в офісі компанії. За підсумками конкурсу, у проект пройшли 27 людей.

8 листопада відбулася перша зустріч учасників проекту з командою експертів, де хлопці познайомилися з менторами, змогли поставити необхідні питання щодо навчання та отримали перше завдання.

Ми щиро вітаємо учасників нашого традиційного проекту з успішним початком та бажаємо їм удачі у навчанні!

У 2010 році проект дистанційного навчання QA проводиться вже втретє. Наростаюча популярність серед IT-фахівців-початківців показує, що ми вибрали правильний шлях і створили цікавий, затребуваний проект. Ми щиро сподіваємось, що кожен учасник проекту зможе гідно проявити себе під час навчання, і надалі приєднатися до нашого дружнього колективу.

Як проходив відбір

Компанія NIX Solutions висловлює подяку профільним ВНЗ Харкова, які виявили турботу про своїх студентів та брали активну участь у тестуванні на навчання:

  • Харківський Національний Економічний Університет
  • Харківський Національний Університет Радіоелектроніки
  • Національний Технічний Університет «ХПІ»

Цього року роботи нашим експертам побільшало. Ми отримали більше заявок на навчання, але, мабуть, головним фактором прогресу молодих IT-фахівців є те, що на співбесіду ми запросили у 2 (!) рази більше претендентів, ніж минулого року. Протягом місяця ми провели близько 100 співбесід. Наші експерти виконали колосальну роботу, щоб відібрати найкращих.

Цей проект передбачає індивідуальний підхід та складання зауважень та рекомендацій для кожного учасника. Цього року ми запросили до проекту 27 осіб, виходячи з того, що ця кількість є оптимальною для якісної роботи наших експертів. Ми помітили, що бажаючих потрапити до проекту стає більше з кожним роком, і тому наша команда вже думає над тим, щоби збільшити кількість учасників наступного року.

Ми хочемо сказати велике спасибі тим хлопцям, які брали участь у наборі на навчання. Декому з вас не вистачило зовсім небагато знань для того, щоб пройти до проекту, але ми будемо раді, якщо наступного року побачимо вас серед потенційних учасників проекту.

Питання та відповіді

Варто зазначити, що на співбесіду до нас приходили не тільки тестувальники-початківці, а й програмісти, які працюють з різними мовами і технологіями. На співбесіді порушувалося багато питань, що стосуються навчання та майбутньої співпраці. Ми вирішили відповісти на найпопулярніші з них:

Чи можу я співпрацювати з компанією після завершення навчання?

За 2 роки існування програми навчання понад 70% усіх учасників проекту на даний момент співпрацюють із нашою компанією. Деякі з них розпочали роботу, ще перебуваючи в проекті, інші через деякий час після його закінчення. Тому, сміливо – все у ваших руках.

Я хочу стати програмістом. Чи допоможе мені проект досягти цієї мети?

Проект спрямований виключно на студентів та початківців тестувальників, які хочуть співпрацювати з NIX Solutions за цією спеціальністю. Програма спрямовано навчання тестуванню і передбачає подальшому переходу навчання розробці ПЗ.

А чи є навчальні програми, які допоможуть підвищити свій рівень знань у розробці ПЗ?

Для програмістів-початківців у нас є спеціально розроблені програми, з якими можна ознайомитися на нашому сайті в розділі Навчання.

Я переглянув матеріали програми заочного навчання. Багато хто з них я вже вивчив раніше. Які мої подальші дії?

У розділі Вакансії зверніть увагу на вакансії із заголовками Junior Розробник вашого профільного напряму, заповніть резюме та чекайте на запрошення на співбесіду. Чим повніше і точніше ви заповните резюме, тим більше шансів, що ми познайомимося з вами особисто, і ви знайдете нову цікаву роботу.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *