NIX Solutions 3—0 Akvelon

4 Квітня 2013

Перед грою з Аквелоном наша команда зіштовхнулася із серйозними кадровими проблемами.
До хлопців, які вже давно перебувають у командному лазареті, додалися дискваліфіковані у минулому турі Володимир Клименко та Олексій Шурупов. Варто зазначити, що Аквелон також не зміг виставити оптимальний склад, у грі не брали участі Сиченко та Меленцов.

Початок поєдинку вийшов нудним, команди зосередили основну увагу на обороні своїх воріт. Нікси були активнішими, але Аквелон впевнено захищався, не підпускаючи наших нападників на ударні позиції. Першими небезпечний момент створили “апельсини”: Денис Циблієв скористався метушні біля воріт, але штанга прийшла на виручку Миколі Шевченку. Тривожний дзвіночок був почутий, Нікси забігали активніше.

Хороші можливості, щоб відкрити рахунок, упустили Юрій Левадний та Володимир Сєченко, які не змогли у ближньому бою переграти воротаря Аквелона. Невеселий перший тайм і закінчився без забитих м’ячів.

На початку тайму другого Нікси підняли темп, створивши ряд небезпечних моментів. Результат не змусив на себе довго чекати. Богдан Орєховський обігрався в центрі з Володимиром Сенченком і неперевершено пробив у дальній кут. 1:0!

Відкривши рахунок, Нікси зменшили оберти, віддавши ініціативу супернику. Аквелон перейшов у наступ, але моментів було небагато, захист та воротар біло-зелених грали цього разу дуже надійно.

Контратаки біло-зелених були набагато небезпечнішими, але закріпити перевагу тривалий час не вдавалося. Лише наприкінці поєдинку Ніксам вдалося остаточно схилити шальки терезів на свій бік.

Спочатку Юрій Левадний на дальній штанзі замкнув простріл капітана — Володимира Сенченка, а згодом уже сам капітан переправив у сітку передачу Юрія Голода. 3:0!

Не найяскравіша перемога футбольної дружини NIX Solutions, але варто відзначити, що наша команда вже другий матч не пропускає, хочеться вірити, що ця приємна тенденція збережеться і в наступному поєдинку з командою Gameloft.