NIX Solutions 5—0 Gameloft

12 Квітня 2013

Перемоги у двох попередніх матчах дозволили футбольній дружині NIX Solutions поправити турнірне становище. Проте спочивати на лаврах було ніколи, адже настає вирішальна стадія групового етапу. На матч із Gameloft біло-зелені виходили за перемогою. Слід зазначити, що гравці також були налаштовані рішуче, відступати їм було нікуди: після трьох турів IT-Ліги Gameloft міцно влаштувався на останньому місці в турнірній таблиці.

Дебют поєдинку залишився за нашим супротивником. Поки Нікси намацували шляхи до воріт суперника, Gameloft провів кілька небезпечних атак, змусивши попітніти на останньому рубежі Володимира Клименка.

Довгий час наш воротар впевнено справлявся зі своїми обов’язками, але в середині першого тайму він виявився безсилим. Скориставшись помилкою Володимира Сенченка, двоє нападників Gameloft викотилися на наші ворота та не залишили шансів воротареві. 0:1.

Нікси кинулися відіграватись, але підібрати ключ до воріт суперника все ніяк не виходило.

У спробах зупинити наших нападників захисники Gameloft трохи перестаралися і вже на середину першого тайму набрали 5 фолів.

Можливо, причиною не дуже впевненої гри біло-зелених у першому таймі була непроста гра, зіграна напередодні у Кубку Універа.

Шостий фол не забарився, але, на жаль, Олексій Шурупов не зміг пробити воротаря супротивника з 10-ти метрової позначки.

Цей промах тільки згуртував футбольну дружину NIX Solutions, і вже за кілька хвилин затяжну атаку нашої команди точним ударом завершив Юрій Голод. 1:1!

Нічия не входила до наших планів, тому з перших хвилин другого тайму Нікси перевели гру на половину поля Gameloft. Тиск на ворота суперника дало свої результати: запаморочивши голову захисникам противника, наші нападники змусили їх помилитися, що призвело до призначення вільного удару з лінії штрафного майданчика.

Розіграш домашньої заготівлі завершився влучним ударом Богдана Орєховського в дальню дев’ятку. 2:1! Черговий шедевр від Богдана цього сезону!

Нікси не зупинилися на досягнутому, спробувавши закріпити свій успіх. Проте вразити ворота Gameloft ще хоча б раз так і не змогли.

Біло-зелені контролювали хід зустрічі, але на рівному місці привезли м’яч у ворота.

Незабаром біля наших воріт скористався Левон Вадіянц, який проштовхнув м’яч у “будиночок” нашому воротареві. 2:2.

Кінець поєдинку пройшов у напруженій боротьбі, суперники обмінялися небезпечними моментами. Спочатку Левон Вадіянц упустив нагоду зробити дубль, програвши дуель Клименко Володимиру, а за хвилину до кінця зустрічі Володимир Сенченко не зміг вразити порожній кут воріт після шикарної передачі Юрія Голода.

У підсумку бойова нічия – 2:2, яка не дуже втішила нашу команду. Але довго засмучуватися Ніксам не довелося. На допомогу прийшли організатори, виявивши у складі Gameloft дискваліфікованого гравця. Згідно з відповідним пунктом регламенту команді Gameloft було присуджено поразку – 0:5! Нікси закріпилися на другому місці у турнірній таблиці, продовживши свою виграшну серію до трьох матчів!