NIX Solutions 3 — 0 Sigma Ukraine

27 Березня 2013

У матчі проти Sigma Ukraine збірна NIX Solutions була налаштована тільки на перемогу. Наші футбольні лицарі прагнули підтвердити свій статус одного із фаворитів нинішньої IT-Ліги та чемпіонів попередньої.

Свої корективи в гру внесла погода: напередодні і в день гри в Харкові валив сніг, і на наших футболістів замість розминки чекали лопати, галявина в снігу та замети біля краю поля. Це урізноманітнювало футбольний побут команди, і хлопці з усмішкою приміряли на себе роль борців зі снігом.

Швидко впоравшись із погодними примхами, команди без розвідки кинулися у бій. Одна з перших атак NIX Solutions завершилася нехитрою «стінкою» між Шуруповим та Сенченком, прострілом останнього на дальню штангу та точним ударом Юрія Левадного. 1:0.

На важкому полі командам було важко демонструвати весь свій технічний потенціал, тому неточні передачі, втрати м’яча та обрізки стали в цьому матчі повсякденним явищем.

Одна з таких обрізок могла дорого коштувати нашій команді, але нападник Sigma Ukraine не зміг переграти Володимира Клименка, опинившись із ним віч-на-віч.

Перевага в один м’яч була слизька, як і поле, на якому довелося грати NIX Solutions, тому гол Богдана Орєховського в середині першого тайму виявився дуже доречним. Олексій Шурупов перехопив м’яч на своїй половині поля, простягнув його трохи вперед, підключив флангом Володимира Сенченка і простріл капітана ліг точно на ногу Богдана. 2:0. Через хвилину Нікси пропустили шикарну можливість збільшити рахунок, Юрій Левадний пробив повз порожній кут воріт, опинившись на самоті на дальній штанзі. Sigma Ukraine активізувалась, але біло-зелені впевнено діяли в обороні, перекривши всі підходи до своїх володінь.

На початку другого тайму Ніксам вдалося відсунути гру подалі від своїх воріт та перехопити ініціативу. Здавалося, що за третім голом справа не заіржавіє, але у суддів щодо цього була інша думка. Спочатку за дві жовті картки поле залишив наш воротар Володимир Клименко, а через пару хвилин та ж доля спіткала Леху Шурупова. В результаті нашій команді довелося цілих 4 хвилини грати у меншості. У футзалі це дуже серйозна перевага, але наші хлопці витримали випробування, не дозволивши супернику розіграти зайвого гравця.

Втративши двох ключових гравців біло-зелені зосередилися на збереженні переможного результату. Часом у нашому штрафному ставало дуже жарко, але самовіддана гра захисників та воротаря дозволила зберегти ворота у недоторканності. На останніх хвилинах Sigma Ukraine спробувала врятувати гру і пішла в атаку з 5-м польовим, що призвело до обрізки і точного удару Антона Куща в площину порожніх воріт.

3:0 — уверенная победа NIX Solutions!

У наступному турі FC NIX Solutions чекає зустріч зі старими знайомими – командою AKVELON, яка у другому турі здобула сенсаційну перемогу над торішнім фіналістом Zfort Group. Наші хлопці обіцяють з належним настроєм підійти до цього протистояння, щоб знов порадувати своїх уболівальників!