NIX Solutions 2 — 0 Zfort Group

8 Листопада 2012

У завершальному турі другого групового етапу футбольній дружині NIX Solutions протистояв діючий віце-чемпіон IT- Ліги – команда Zfort Group. Для виходу в півфінал нашій команді вистачало навіть нічиєї, але щоб зайняти перше місце, нам потрібна була тільки перемога.
NIX Solutions 2 — 0 Zfort GroupЦе завдання ускладнювалося відсутністю одного з лідерів – Артема Маленкіна, який пропускав цей матч із-за перебору жовтих карток. Нікси і Zfort Group брали участь в усіх розіграшах IT- Ліги, але так вже сталося, що цей матч став дебютним. Може, тому гра і розпочалася з розвідки.

Нікси передбачуване захопили ініціативу і територію, Zfort Group упевнено оборонявся, не дозволяючи розгорнутися нападаючим біло-зелених. Одна з небагатьох помилок оборони Zfort Group дозволила Олексію Шурупову вивалитися один на один, але переграти у ближньому бою воротаря Леха не зумів. Суперник більше не помилявся, тому біло-зелені узяли на озброєння тактику далеких ударів, але пострілам Євгенія Шеіна і Богдана Ореховского не вистачило сили і точності. Нікси посилили тиск і це дало свої результати…


Триходівка у виконанні Шурупова, Гугуева і Сенченко завершилася точним ударом капітана. 1:0! Під завісу першого тайму команди обмінялися небезпечними моментами: нападаючому Zfort Group зовсім трохи не вистачило, щоб на далекій штанзі замкнути передачу партнера; у біло-зелених прекрасну можливість подвоїти рахунок упустив Антон Кущ, який не зумів толком потрапити по м’ячу після хорошої передачі Юрія Левадного.

NIX Solutions 2 — 0 Zfort GroupУ другому таймі Zfort Group активізувався, але оборона біло-зелених в цей дощовитий осінній ранок була непрохідною. Як не старалися нападаючі суперника, створити хоч би один небезпечний момент їм так і не вдалося. Нікси в другому таймі не зменшили обороти, декілька хороших комбінацій повинні були завершуватися узяттям воріт, але точність підводила наші нападаючі. Євгеній Шеін не зміг замкнути простріл партнера знаходячись в метрі від воріт, а після хльосткого удару Олексія Шурупова штанга прийшла на допомогу воротареві Zfort Group.

Гол назрівав і в середині другого тайму рахунок подвоївся: Євгеній Шеин обкрав захисника, отримав передачу від Олексія Шурупова і упевнено реалізував вихід один на один. 2:0! Грати залишалося цілих 15 хвилин, але Нікси ні на секунду не дозволили засумніватися у своїй перемозі, втративши декілька хороших можливостей забити третій м’яч.

2:0! Упевнена перемога футбольної дружини NIX Solutions, перше місце в групі і путівка в півфінал, де нам належить схльоснутися з головним фаворитом турніру – командою GraceHoppers. Улюблені уболівальники, чекаємо вас на трибунах, команді дуже знадобиться ваша підтримка!