NIX Solutions 0 — 4 Zfort Group

15 Травня 2013

Після перемоги Ciklum’a над командою EPAM всі поєдинки в Senior Liga перетворилися на формальність: NIX Solutions, GlobalLogic і Zfort Group забезпечили собі місця у півфіналі. Вирішивши завдання виходу в плей-офф, футбольна дружина NIX Solutions розглядала матч із Zfort Group як чудову можливість підготуватися до майбутнього півфіналу, в якому командам належить зустрітися знову.

NIX Solutions vs Zfort Group IT League

У першому таймі небезпечних моментів було небагато. Команди обмінялися уколами у дебюті поєдинку. Нападник Zfort Group опинився на ударній позиції внаслідок швидкої триходовки, але переграти Володимиру Клименку йому не вдалося. Нікси не стали зволікати з відповіддю. Артем Маленкін обігрався з Юрієм Левадним і опинився віч-на-віч з воротарем противника, але переграти його в ближньому бою Артем не зміг.

На кілька хвилин у матчі настало затишшя, обидві команди не поспішали атакувати та зосередилися на обороні власних воріт. Не досягнувши успіху в позиційному нападі, Zfort Group взяв на озброєння стандартні положення. Розіграш безневинного ауту неподалік центру поля завершився прострілом на дальню штангу. Артур Єдамов не зміг належно підлаштуватися під м’яч і зрізав його у власні ворота. 0:1.

NIX Solutions vs Zfort Group IT LeagueNIX Solutions vs Zfort Group IT League

Біло-зелені були близькі до того, щоб одразу ж відігратися, але після ударів Артема Маленкіна Zfort Group двічі врятував воротар Володимир Грінченко. Втративши чудову можливість зрівняти рахунок, Нікси привезли собі небезпечний штрафний, розіграш якого завершився точним ударом Дмитра Чекаліна. 0:2.

NIX Solutions vs Zfort Group IT LeagueNIX Solutions vs Zfort Group IT League

У другому таймі футбольна дружина NIX Solutions зробила спробу відігратися, але наші нападники так і не змогли переграти Володимира Грінченка цього вечора. Zfort Group впевнено контролював хід зустрічі, упустивши кілька хороших можливостей збільшити розрив у рахунку. У середині другого тайму чергова помилка наших захисників спричинила призначення 6-ти метрового штрафного удару. Сергій Ялишев не залишив шансів Миколі Шевченку – 0:3.

NIX Solutions vs Zfort Group IT League

Нікси спробували врятувати становище, випустивши замість воротаря п’ятого польового, але забити бодай гол престижу так і не вийшло. До завершення матчу залишалося кілька хвилин, коли розіграш кутового призвів до ще одного гола у наші ворота. 0:4.