Ярмарок вакансій у ХНУРЕ

5 Грудня 2015

Першокурсники тільки починають мріяти про майбутню кар’єру, студенти старших курсів знаходяться у пошуках повчальних проектів, а випускники вже активно вибирають професійний шлях. Ми завжди раді підтримати студентів в їх прагненні відкрити для себе світле професійне майбутнє, і тому відправилися знайомитися з талановитими студентами харківських внз, виступивши генеральними спонсорами ярмарку вакансій в ХНУРЕ.

Ярмарок вакансій стартував з виступу представників компаній-учасників. Наші експерти поділилися історією результативної співпраці компанії з ХНУРЕ, відмітили високий рівень підготовки студентів цього внз і розповіли про те, як хлопці відкривають для себе IT- світ у нас в NIX Solutions.

Студенти молодших курсів активно цікавилися нашими повчальними проектами і можливістю пройти практику в NIX Solutions. Джерела інформації для підготовки до тестування, наше бачення учбового процесу, професійні перспективи після закінчення проекту і практики – ми постаралися детально розповісти про все і допомогли хлопцям записатися на тестування.

Студенти випускних курсів цікавилися переважно нашими вакансіями. При цьому вони ставили питання не лише про кар’єрні можливості і використовувані технології в NIX Solutions, але і про історію і традиції компанії.

Ентузіазм хлопців і націленість на вражаючі професійні звершення дуже порадував нас, адже саме таких молодих фахівців ми з нетерпінням чекаємо в дружній команді NIX Solutions!