Весняний тур NIX Solutions по ярмаркам вакансій

21 Квітня 2015

Ще у березні NIX Solutions відкрила сезон ярмарків вакансій у вузах Харкова. Навчальний рік наближається до завершення, і студентів старших курсів та випускників все більше хвилює питання, як удосконалити свої практичні вміння та де застосувати знання та навички.

Ми ж, зі свого боку, завжди готові підтримати молодих спеціалістів та допомогти їм знайти свій шлях у IT.

Ярмарок вакансій НТУ ХПІ пройшов за повної спонсорської підтримки NIX Solutions. Технічний експерт компанії Володимир Кузьменко виступив на урочистому відкритті ярмарку, привітавши молодих спеціалістів та зазначивши, що двері компанії NIX Solutions завжди відкриті для талановитих студентів та випускників. Представники нашого Навчального центру із задоволенням розповідали відвідувачам стенду про актуальні програми навчання NIX Solutions, пояснювали, як потрапити до нас на літню практику та які знання потрібні для того, щоб взяти участь у програмі навчання Java чи ProfIT. Багато хлопців ставили питання технічного характеру, радуючи експерта NIX Solutions Володимира Кузьменка своїми ґрунтовними знаннями за тією чи іншою технологією.

Наприкінці березня ми виступили генеральним партнером ярмарку вакансій «Молодий спеціаліст ХХІ століття» у Харківському національному університеті радіоелектроніки. Тут наш стенд мав величезний успіх. Мабуть, кількість молодих спеціалістів ХНУРЕ, які зацікавилися вакансіями та курсами NIX Solutions, побили всі рекорди минулих ярмарків.

Вже у квітні ми заглянули на вогник ярмарку вакансій у ХНУ імені В.М. Каразіна. Тут хлопці традиційно цікавилися вакансіями для представників гуманітарних напрямків, ставили безліч питань про нашу програму навчання ProfIT, призначену для перекваліфікації студентів та випускників непрофільних спеціальностей на IT-фахівців. Студенти ж факультетів Комп’ютерних наук та Механіко-математичного розпитували про можливість пройти практику у NIX Solutions.

Всім хлопцям ми розповідали про те, що цього сезону наш Навчальний центр готовий прийняти у свої стіни безліч юних фахівців на навчальні курси Profit та Java. Основні вимоги для Profit – володіння англійською мовою на рівні не нижче Intermediate і добре розвинене логічне мислення. Для Java – базове уявлення про ООП, володіння англійською на рівні читання технічної документації та абстрактно-логічний склад розуму. І спеціально для студентів, які шукають можливість проходження літньої практики, у червні відкривається відразу кілька тритижневих курсів-практик з PHP, SharePoint, C++, .Net та Android.

Детальніше про необхідні умови проходження на курси та актуальні вакансії можна почитати в розділах Навчання і Кар’єра нашого сайту.

Вже 14 травня ми виступимо генеральними спонсорами ярмарку вакансій ХАІ — будемо раді поспілкуватися з талановитими фахівцями та допомогти хлопцям знайти відповіді на питання, що їх хвилюють.

Закінчимо ж ми нашу весняну подорож вузами Харкова 15 травня на ярмарку вакансій ХНЕУ, де ближче познайомимося з його студентами та відповімо на їхні запитання про вакансії та програми навчання NIX Solutions.

Бажаємо всім студентам знайти роботу своєї мрії. Хто знає, можливо, вона чекає на вас саме тут, в NIX Solutions :).