Венеціанський карнавал у NIX Solutions

13 Січня 2014

Яскраві вогні та звуки пристрасної італійської мови, ярмаркові акробати та розкішні сукні, таємничі маски та п’янке почуття безмежної свободи – це Новий рік, це карнавал, це Венеція!

Панове, подайте руку своїм дамам і допоможіть їм зійти на борт гондоли, не замочивши навіть краєчок чудової сукні у водах венеціанського каналу – і поспішайте, щоб встигнути до початку карнавалу. Вам розкрив свої обійми найпрекрасніше, загадкове, хвилююче та блискуче місто на Землі!

Перлина Адріатики спричиняє мільйони гостей і назавжди залишається в наших серцях. Секрети Венеції розповів нам у новорічний вечір сам метр – Максим Розенфельд.

Головний закон карнавалу – веселись! На старовинних венеціанських вулицях мешканців NIX Solutions чекали п’янкі коктейлі, частування від Дольче Вати, спритні ходулісти, акробати і, зрозуміло, прогулянки на гондолах.

Втілення венеціанської вишуканості та розкоші – це новорічний бал у Палаці Дожів, здатний потрясти найвибагливішу публіку. Для нас виступали придворні повітряні гімнасти, придворний балет, найкращі музиканти світу, екзотична азіатська танцівниця, володарі світла та вогню. Ніхто і ніколи не веселився в чудових залах головного палацу Венеції так, як відзначали Новий рік жителі NIX Solutions!

Кожен житель нашої компанії зробив свій внесок у новорічне свято, і Рада Дожів з радістю вручила нагороди найталановитішим з них. Правителі Венеції відзначили всіх обдарованих майстрів, які створили неповторні атрибути Венеціанського новорічного карнавалу цінними призами зі скарбниці Ніксів.

Свій приз отримали і найкращі актори компанії, які заслужили народне визнання за найкращий виступ на Дні Народження NIX Solutions.

Який бал без танців? Під треки кращого діджея Венеції, Dj Wasabi, жителі NIX Solutions зустрічали наступний рік на танцполі в самому драйвовому настрої!