NIX Solutions на 50-річному ювілеї кафедри АСУ НТУ “ХПІ”

26 Листопада 2014

Головною метою нашої компанії завжди був розвиток IT- галузі в Україні. Тому ми із задоволенням співпрацюємо з внз Харкова, у тому числі з кафедрою НТУ “ХПІ” АСУ імені А. В. Дабагяна. Більше 10 років ми разом із співробітниками кафедри автоматизованих систем управління працюємо над тим, щоб українські IT- фахівці отримали визнання на міжнародному рівні.

АСУ НТУ "ХПИ"У листопаді ми привітали кафедру АСУ з 50-річним ювілеєм і подякували її співробітників за величезний внесок у розвиток української IT- сфери.

На святі на честь Дня народження кафедри також прозвучала безліч теплих слів на адресу її засновника і усіх викладачів.

За час нашої співпраці з кафедрою АСУ ми переконалися, що разом ми можемо значно більше, тому нікого не здивувало, що “іменинники” вирішили відмітити свій День народження, влаштувавши святковий круглий стіл з представниками харківських IT- компаній.

Так ми встигли не лише відмітити важливий ювілей, але і обговорити близьку нам тему взаємодії IT- компанії і українських внз.

NIX Solutions ще раз поздоровляє кафедру автоматизованих систем управління НТУ “ХПІ” з круглою датою і бажає її співробітникам ще більше цілеспрямованості і натхнення!