NIX Solutions дбає про майбутнє студентів

25 Грудня 2013

Кожен студент хвилює питання, пов’язані з його професійним майбутнім: де набратися досвіду, куди йти після закінчення вузу, на які сфери праці слід орієнтуватися.

Зі свого боку, компанія NIX Solutions завжди намагалася підтримувати талановитих хлопців, розробляючи інноваційні програми навчання, беручи активну участь у студентських ярмарках вакансій та проводячи зустрічі зі студентами у стінах їхніх рідних вишів.

Наша співпраця з вузами Харкова з кожним роком стає все більшою, і тому з’являється все більше питань, які NIX Solutions має вирішити разом з керівництвом найбільших університетів міста.

11 грудня президент компанії та провідний експерт HR-напряму NIX Solutions разом із представниками інших IT-компаній зустрілися з адміністрацією ХНУ імені В. Н. Каразіна, щоб обговорити всі можливості співпраці. Головною метою зустрічі було визначити найефективніший спосіб співпраці, при якому у студентів з’явиться якнайбільше можливостей не лише здобути відмінну освіту, а й набути необхідних практичних навичок.

Учасники зустрічі приділили увагу всім існуючим проблемам взаємодії вузу та роботодавця, намагаючись знайти компроміс щодо кожного пункту. За словами президента NIX Solutions і провідного експерта HR-напрямку компанії, в ході цієї зустрічі було знайдено кілька рішень, які забезпечать студентам можливість безболісно поєднувати навчання у вузі з роботою та подарують молодим спеціалістам шанс отримати практичний досвід задовго до випуску з університету.