Як ми святкували 23 лютого. Репортаж із місця подій

23 Лютого 2012

Любов до хлопчиків нашої компанії поєднала дівчаток NIX Solutions вже давно. А ось у що вилилося це кохання 23 лютого, в День Справжніх Чоловіків :).

З самого ранку дівчата готувалися до того, щоб у всій красі зустріти хлопчиків. Вони вбиралися, накривали столи, розкладали по кімнатах подарунки і, затамувавши подих, чекали появи хлопчиків на роботі:)

День почався з того, що всі на шляху читали розміщені в ліфті правила:

Как мы праздновали 23 февраля. Репортаж с места событий

А біля входу на кожен поверх наших хлопчиків чекав наступний сюрприз – дівчата зустрічали їх у різних костюмах – гейші, стюардеси, пірати, військові, ляльки, ангели і демони… Вони пригощали хлопців смачним чаєм, кавою (може і чимось міцніше) і, звичайно, любов’ю:) А одночасно з цим дівчата проводили жартівливі конкурси. На одному з поверхів, наприклад, хлопчикам треба було зізнатися, добре чи погано вони поводилися останнім часом, і залежно від відповіді їх кудись забирали ангели чи демони:) Жоден хлопчик не постраждав, якщо що ;).

Щоб хлопчики навіть займаючись важливими робочими завданнями ні на хвилину не забували, що дівчата їх люблять, весь день вони носили такі футболки:

Как мы праздновали 23 февраля. Репортаж с места событий

А ось за що дівчата так люблять хлопчиків з NIX Solutions: