Як гуляли козаки NIX Solutions

20 Жовтня 2015

Вишиванка, шаровари, пояс, люлька, брутальний погляд з-під чорних брів і “шаблюка” в руках – от як повинен виглядати справжній козак. У такому образі за справжнім козацьким зайняттям і провели День козацтва чоловіка NIX Solutions.

До дня захисника України червоні дівчини нашої компанії як слід причепурилися: дістали із скринь вишиванки і “черевики” за останньою модою, наділи намиста і нафарбували губи яскраво-червоною помадою. Красуні зустрічали козаків у самого входу, щоб залишити на їх щоках “Солодкі поцілунки”. З такої приємної пропускної системи і розпочалося свято наших чоловіків.

На кожному поверсі козаків NIX Solutions чекали дівчини з пригощаннями: чаркою горілки і пишним пирогом. Закусивши, наші козаки відправилися гуляти по Січі, адже їх чекали важливі козацькі справи.

Справжні козаки розпочинають свій день з фізичних вправ, а більше збадьорюючої зарядки, ніж гопак, на Січі поки що не придумали. IT- козаки демонстрували свою спритність в танці, а козачки раз у раз підбурювали їх на нових “павуків” і інші трюки гучними оплесками.

Проте не все ж танцювати і веселитися, потрібно і козачок захищати, тому наші хоробрі воїни взялися за “шаблюки” і почали удосконалювати свої уміння, а найвинахідливіші – намагалися розрубати шаблями підкинуті в повітря лимони.

Після танцювально-шабельно-лимонної розминки козакам належало побудувати найвищу сторожову вежу на Січі, щоб здалека бачити ворожі війська і милуватися прекрасними чорнобривими козачками сусіднього хутора.

Побудувавши сторожову вежу усім на заздрість, козаки NIX Solutions помітили військо турецького султана, що наближається. Ах вже цей очманілий вогник в очах – такий можна побачити, тільки коли наші воїни готують до бою Angry- катапульту :).

Розгромивши турецьке військо, наші козаки затіяли суперечку, хто на полі бою проявив себе краще за усіх. Тут на допомогу пришли армрестлінг і силомір, і наші воїни змогли повною мірою продемонструвати свою потужність і вразити козачок