День IT-принцес у NIX Solutions

15 Березня 2013

У чудове весняне свято 8 Березня наші хлопчаки знову довели свою любов до всіх принцес NIX Solutions!

Якщо театр починається з вішалки, то саме жіночне свято в нашій компанії почалося відразу біля дверей: хлопчаки зустрічали своїх принцес, допомагали їм зняти верхній одяг, вручали квіти та супроводжували на фотосесію з героями дівочих мрій: Зорро, Бетменом та Людиною-Павуком.

Після фотосесії кожна Прекрасна Дама NIX Solutions у супроводі вірного лицаря піднімалася у свою вежу, де на робочому столі на неї чекав черговий сюрприз: скатертина-самобранка з шампанським і фруктами, подарунок, гідний прикрасити ручку самої капризної бари… Всі леді компанії мали пройти незвичайне випробування: скласти іспит з найскладнішого предмета — “I know NIX boys”.

Питання в квитках були найнеймовірнішими: про хокей і гонки “Формули 1”, карбюратори і шомполи, футбол і риболовлю, – проте наші дівчата легко впоралися зі своїм завданням і навіть незважаючи на сувору непідкупність екзаменаторів змогли отримати заслужені п’ятірки в свою заліковку. Під час підготовки до іспиту дівчинки читали розклеєні на стінах замку щирі освідчення від наших хлопчиків і насолоджувалися чашкою кави або чаю з десертом, дбайливо піднесеними галантними лицарями NIX Solutions.

Ранковий заряд позитиву забезпечив принцесам NIX Solutions приголомшливий настрій на весь день. Святкову атмосферу в компанії підтримував незрівнянний діджей радіостанції Нікс: наші дівчата отримували привітання в прямому ефірі, слухали улюблену музику та брали участь у конкурсі караоке.

Про те ж, які сюрпризи наші лицарі влаштували для жінок, нам розкажуть самі принцеси :):

Сліди підготовки (добре приховується, але тим не менше:)) були помічені за 2 тижні. Тому день 8 Березня цього року був як Новий рік, коли хочеться раніше лягти спати, щоб наблизити початок свята. І знову наші очікування та здогади неможливо порівнювати з тим святом, яке для нас влаштували NIX boys. Нам ніколи не набридне говорити вам ДЯКУЮ за чудовий день, за букети квітів і фруктів, за мі-мі-мішних ведмедиків, і, звичайно, за незабутнє побачення ;)

Олена, Sales

У нас дуже оригінальні хлопчики :) знають, що потрібно жінкам для щастя :) я навіть сказала, це був наш девіз на 8 Березня :) – “Жіноче щастя”. Кожна дівчинка на столі мала фіалки у чудовому візку :) і дуже багато фруктів! Груші, виноград, ананаси та ласощі-рафаелки. Найцікавіше почалося під час обіду: нам влаштували квест:) — треба було зібрати пазл! У кожного хлопчика була частина пазла, і щоб його отримати, необхідно було виконати різні завдання: обіграти хлопчиків у настільний футбол, розгадати ребус, вгадати пісню, зіграти в гру “джанга” тощо. При цьому спочатку потрібно було знайти необхідного хлопчика за якимись ознаками, які намальовані на частинах пазла: у кого карти лежали на столі, банна шапка та багато іншого :) І ми вчотирьох бігали по кімнатах, шукали, грали, радилися :) зайняли, загалом, нас :) але ми дуже швидко впоралися із завданням і зібрали пазл, на якому були намальовані квіти з написом “Щастя – це бути коханою! Ми вас любимо!” Увечері нам влаштували паті з сушками, шашличками та іншими смаколиками, подарували букети троянд та сертифікат на фотосесію:) Було дуже класно!! Ми неймовірно задоволені і отримали безліч позитивних і радісних емоцій!

Дар’я, .NET

З кожним роком наші хлопці не перестають дивувати нас. Здавалося б, набагато краще, ніж саморобні світильники і пісеньки під гітару, або чашечки-туфельки… А ні — цей рік перевершив решту! Цього року це була незабутня вікторина з однорукими бандитами :) Переможниць носили на руках і вручали заслужені призи :) Призами були дуже гарні метелики з Перу, Індонезії та інших екзотичних країн… На жаль, метелики переліт не пережили, і їх акуратно увічнили в коробочки з прозорим скельцем :) Але на цьому вітання не закінчилося: увечері нас чекала дуже смачна вечеря! Від усіх дівчат PHP-team, дякую вам, хлопці!

Юлія, PHP

Дякуємо всьому чоловічому населенню NIX Solutions! Їм вдалося зробити справжнє весняне свято! Гарні букети квітів, супергерої, іспит, який довелося складати без підготовки :) – все було весело та яскраво!

Оксана, CEO

Я співпрацюю з компанією перший рік, тому навіть уявити не могла яких масштабів може досягти святкування 8 Березня в NIX Solutions. Побачене перевершило всі мої очікування — ще б пак, така кількість хлопців у холі, що зазвичай носять светри та джинси, у костюмах і краватках, та ще й з букетами троянд, та ще бажаючих провести тебе до твого місця і піднести твої сумки! А потім загодовували солодощами до упаду і повернули назад на 5 років, знову змусивши нервувати при складанні такого непростого іспиту з чоловікології, набагато важливішого, ніж все, що пройдено в університеті :). Святковий настрій не залишав весь день, а також підкріплювався радіостанцією NIX і голосами хлопців, що співали в караоке. Дякуємо за привітання та зроблену увагу хлопчикам NIX Solutions, і зокрема хлопчикам з нашої команди ;)!

Анастасія, CMS

Хлопці з самого ранку зарядили нас добрим настроєм. Не встигнувши дійти до робочого столу, ми відразу відчули, що день пройде під девізом «виконаємо будь-яку примху». Хлопчики балували солодощами та подарунками. Ще нас обсипали компліментами і дуже порадувало радіо: вітання хлопчиків, і сама програма. Гарний настрій підтримувався протягом дня. А ввечері ми грали з хлопчиками у настільні ігри, складно було розійтися через напружену боротьбу.

Иванна, QA

У свято весни завжди приємно отримувати вітання, компліменти, квіти та подарунки! Але найприємніше, коли чоловіки, які нас вітають, також розуміють нас, розуміють, як ми їх любимо, піклуємось і що ми робимо для того, щоб щодня радувати їх. Так хлопчики продемонстрували нам, наскільки добре вони знають своїх улюблених дівчаток, показавши дуже захоплююче відео зі своєю участю. Також безліч класних емоцій принесло виступ наших хлопців. Їхні номери були чудові та незабутні! А «Титани» та «Хлопчики-зайчики» — просто чудові! :) Дякую, дорогі наші чоловіки! Ви у нас найкращі!

Ваша Ірочка та всі дівчата напрямки QA F(x)

День задався з самого ранку: на вході всіх дівчаток зустрічали галантні джентльмени в костюмах і з букетами квітів. Далі кожну відправляли на фотосет із супергероями та після цього проводжали на своє робоче місце.

На поверхах видавали заліковки та відправляли складати іспити, як у старі добрі часи. Природно, комісію за бажання можна було підкупити і перескласти іспит більш високу оцінку, ніж багато хто й користувалися :). Хлопчики в кожній кімнаті влаштовували окремі сюрпризи: конкурси, вистави, несподівані подарунки.

Провівши активний та насичений подіями день, хлопці не розгубилися й увечері: вони накрили стіл, організували дискотеку та веселощі продовжилися. В результаті, 8 березня ми теж зустріли на роботі.

p.s. Хлопчики з нашої кімнати до вибору подарунка підійшли дуже ретельно: за кожною дівчинкою було закріплено відповідального, який підбирав фотографії для майбутньої інстаграми. Результат виглядав так:

День IT-принцесс в NIX Solutions

Євгенія, QA Production

Чим мені особливо запам’яталося 8 Березня?
Великою кількістю сюрпризів, сміхом та атмосферою, яка цього дня панувала в офісі =) Хлопці в костюмах, кульки, квіти, подарунки — все це створило чудову атмосферу свята!
У моїй кімнаті вранці відбувся квест із збирання наклейок по всій кімнаті від-під столу до стелі =) За наклейки можна було скористатися святковим “меню”, що ми й робили протягом дня =) З меню найбільше запам’яталося виконання пісні  Кіркорова “Зайчик моя” нашими хлопцями та танець під неї. Це було незабутньо!
А ще запам’ятався танець лезгінки. Це було дуже несподівано і цікаво :) Дякуємо величезним всім хлопцям за це свято!

Анна, QA Production

Ці рядки я хочу присвятити чоловікам, які оточують мене. Не люблю, коли жінки говорять щось на тему, мовляв, не лишилося гідних чоловіків. Неправда. Є. І приклад тому – чоловіки НІКСів, особливо хлопчаки з мого напряму. Це ті, хто підтримує у скрутну хвилину і допомагає професійно, хто наливає мені чай, кладе цукерки на робочий стіл, подає пальто і відчиняє двері, підвозить до дому, пише смішні смски, змушує посміхнутися, смішить, не дає загубитися у щоденній рутині, дарує квіти і приємні дрібнички… Неможливо їх порівнювати, всі вони різні, але всі галантні, розумні, веселі, красиві. З ними цікаво, легко, весело, спокійно. Хочу сказати дякую за те, що вони є!

Анна, iOS

Наші хлопці з кожним роком дивують нас дедалі більше! Приголомшливий сніданок із найсмачнішими ватрушками та пирогами! Абсолютно неймовірна вечеря з вишуканими салатами, м’ясними та рибними стравами! І все це приготоване самими чоловіками! Одним із найяскравіших вражень було змагання між дівчатами у Mortal Combat :) Ох і гарячі наші дівчата у боях! Це було видовищно та дуже круто! Дякуємо всім хлопцям за таке чудове свято!

Інна, QA T(x)

Хлопці, гідно відплатили нам за 23 лютого. Вони найняли лімузин, ми пили текілу, грали на гітарі та каталися містом. Потім повернулися до офісу та гуляли майже до ранку :). Ну і, звичайно, вони чудово організували радіо, бар та караоке.

Аліна, Automation QA

Наші хлопчики постаралися на славу… вже підходячи до офісу, відчувалася святкова атмосфера та якась загадковість. Наші хлопчики намагалися як могли: підносили нам каву та солодощі, вітали, влаштували нам чудові іспити “I know NIX Boys”, де ми отримували оцінки та жуйки “Love is…” за правильні відповіді :)
Але найкласнішим у цей день було привітання наших хлопчиків із напряму РНР. Вони носили нас на руках, грали з нами в гру “Однорукий бандит” та вручили нам колекційних метеликів. Метелики надзвичайно гарні.
Хлопчики, хочеться подякувати вам за такий чудовий весняний день, ми його ніколи не забудемо:) Ви у нас найкращі! Ми вас дуже любимо і цінуємо :)

Марія, PHP

8 Березня — це свято, улюблене всіма жінками. Цього дня чоловіки доводять, як сильно вони нас люблять і як вони повинні дбати про нас. Так зворушливо пригощали солодощами і напували чаєм =) Загалом — приємно дивували цілий день! Як шкода, що 8 Березня лише раз на рік… Ми вдячні нашим чоловікам за таке чудове свято, за креативність у його проведенні та з нетерпінням чекаємо наступного! =)

Елена, Java

Від імені всього жіночого населення офісу Протон хочу подякувати найпрекраснішим чоловікам, які подарували нам свято схожі на День народження з такою кількістю подарунків, квітів та уваги, що висловити свою вдячність словами дуже важко. :) Вранці біля входу нас зустрічав мушкетер (Хаббі ніби народився в цьому костюмі), були квіти та подарунки на робочих столах у кожної дівчини, за нами доглядали, приносячи сніданок, який складався з вітамінів: фруктовий смузі (який хлопці готували в офісі ж ) і дуже смачна випічка з гарбуза та ягід. Цілий день вони дарували нам свої посмішки, не залишали поза увагою. А ввечері влаштували нам спільне для всього Протона святкування та дискотеку з апаратурою для залів. І ще раз дякую! Ми дуже раді працювати в такому чудовому та дружньому колективі!

Юлия, P(x)

День IT-принцесс в NIX Solutions

8 березня відчувалося навіть при підході до будівлі “NIX Solutions”, ось так енергійно чоловіки готувалися до цього свята. Цього дня було досить вітряно, проте сонечко все ж таки виглядало час від часу, і весну в душі нам організували наші хлопці. На вході квіти, купа уваги, проводжання до робочого місця, подарунки, виконання солодко-борошняних забаганок =) Цю естафету підтримали і наші хлопці. Вони зібрали нас у кімнаті і вручили потайливі пакети =) Як виявилося, у них були сертифікати в SPA-салон та найсмачніша шоколадка. Спочатку можна подумати, що вона (шоколадка) із цілісними лісовими горіхами. Але немає! Великі горбики на ній – це журавлина! Ось така унікальна шоколадка! І короною вечора була, звичайно, гра в «Капелюх». Для нас це вже стало доброю традицією.

Світлана, QA L(x)