Знайомство зі студентами ХНУ імені Каразіна на ярмарку вакансій

9 Грудня 2013

Наше знайомство з талановитими студентами харківських вишів продовжилося у ХНУ імені В. М. Каразіна: 5 грудня ми взяли участь в університетському ярмарку вакансій.

З наближенням зимової сесії студенти старших курсів дедалі частіше починають замислюватися про своє майбутнє. Хлопці намагаються вчасно подбати про свою практику, підтягнути професійні навички та визначитись із напрямком, у якому хочеться працювати. Ми, у свою чергу, завжди раді допомогти молодим фахівцям знайти своє місце під сонцем.

Більшість хлопців, які підходили до нашого стенду цього четверга, цікавилися саме можливістю проходження практики в нашій компанії. Тим не менш, багато хто ставив питання і про інші програми навчання NIX Solutions, а також про перспективи подальшого працевлаштування. Наші програми навчання складені експертами компанії — досвідченими фахівцями, які точно знають, які навички потрібні майбутнім програмістам та тестувальникам. Тому багато хлопців, які навчалися в NIX Solutions, легко проходять співбесіди і пізніше стають незамінними фахівцями нашої компанії.

Крім того, студентів цікавило, питання якого характеру чекають їх на наших тестуваннях та співбесідах, з якими технологіями ми працюємо, які проекти створюємо та багато іншого. Сподіваємося, що наші відповіді допомогли хлопцям зорієнтуватися у виборі шляху подальшого розвитку і побачити для себе нові перспективи.