Свято для великих та маленьких. День дітей у NIX Solutions

17 Червня 2015

На початку літа до нас в NIX Solutions приходять особливі гості – наші маленькі айтішники та айтішниці. Деякі сором’язливо ховаються за татом чи мамою, деякі з цікавістю вивчають батьківський стіл та активно знайомляться з татовими/маминими колегами та друзями, ну а багато дітей вже встигли побувати на нашому новорічному ранку та весь цей час з нетерпінням чекали літнього Дня дітей у NIX Solutions.

Втім, не тільки для малюків, але й для всієї дорослої команди NIX Solutions дитяче свято цього року розпочиналося з порога офісу: коли ще ви проїдетеся в ліфті з командою супергероїв та познайомитеся зі справжньою Свинкою Пеппою :)?

Головна прикраса будь-якого свята — це, звичайно, смачні та яскраві частування: супергеройські капкейки, солодкий попкорн, кейкпопси, льодяники, повітряний зефір та багато іншого чекало на наших малюків у барвистих кенді-барах.

Підкріпившись, наші маленькі айтішники та айтішниці вирушили робити святковий грим перед фотосесією з ручними голубами. Голуби, як і малюки, почувалися в NIX Solutions абсолютно вільно і із задоволенням знайомилися як з нашими маленькими гостями, так і з їхніми батьками :).

Всі діти мали насичений день: малюки веселилися зі Свинкою Пеппою та її друзями, а старші хлопці вирушили до секретного супергеройського штабу допомагати Халку, Залізній Людині та Капітану Америці рятувати світ від лиходіїв.

На святі Свинки Пеппи малюки подорожували чарівним тунелем, крокували заячими слідами, складали побажання для Пеппи, допомагали Собачці стати добрішими і розважали сумного Зайчика.

У цей час старші діти розкривали свої надздібності, приймали клятву супергероїв і показували нашу планету прибульцям. Хлопці освоювали міжгалактичну телепортацію, пробиралися крізь крижані печери, вчилися кидати ласо та святкували свою перемогу на дискотеці інопланетян.

Веселі пригоди діток у NIX Solutions завершилися ситним ланчем, після якого втомлених, але задоволених малюків батьки відвезли додому — ділитися враженнями з друзями та грати у нові пригоди Свинки Пеппи та Супергероїв.

Зі святом, малюки, і до нових зустрічей у NIX Solutions!