NIX Solutions на ярмарку вакансій у ХПІ

14 Квітня 2016

Поки студенти початкових курсів охоче піддаються весняній спокусі проміняти пари на прогулянку в парку, старшокурсники активно замислюються про використання знань і навичок, що отримали у ВНЗ, для старту успішної кар’єри. Щоб допомогти хлопцям знайти себе та вибрати правильне місце для професійної самореалізації, ми вирушили на ярмарок вакансій у ХПІ, при цьому надавши івенту спонсорську підтримку.

На відкритті важливого для харківських студентів заходу виступив експерт NIX Solutions – Антон Шевчук, техлід напряму веб-розробки, автор підручника “JQuery для початківців” та серії туторіалів з PHP. Антон розповів студентам про важливість правильного професійного старту та перші кроки, обов’язкові для будь-кого, хто хоче побудувати успішну кар’єру у сфері ІТ. Ось саме такі хлопці щільною стіною обступили наш стенд.

Студенти регулярно моніторять набори, що відкриваються, на наші програми навчання, і багато з них прийшли на ярмарок вакансій вже з готовими питаннями. Хлопцям було цікаво дізнатися про проходження тестування, викладачів та перспективи подальшої співпраці з NIX Solutions, та експерти нашого Навчального центру із задоволенням відповіли на всі запитання. Рекордсменом же за кількістю уваги стала практика JavaScript — технології, яка досить швидко завоювала популярність серед IT-фахівців.

Студенти-випускники цікавилися здебільшого вакансіями компанії, етапами проходження співбесіди та тим, як живеться програмістам у нас у NIX Solutions. Приємно бачити, що студенти налаштовані лише на успіх — саме таких хлопців ми завжди чекаємо на наші дружні лави!

Бажаємо удачі і до швидких зустрічей!

P.S. А щоб не довелося самим моніторити відкриті набори на наші програми навчання, ми просто залишимо це тут :).

Практика по напрямку iOS

Практика по напрямку РНР

Практика по напрямку .Net

Навчання Java