Свято 8 Березня у NIX

17 Березня 2016

Є у нас одна гарна прикмета: якщо ви все частіше бачите хлопців, які жваво обговорюють щось у ліфта і, помітивши наближення непізнаного об’єкта жіночої статі, відразу переходять на шепіт, значить, скоро в NIX Solutions настане 8 Березня, і наш затишний офіс на один день перетвориться на щось абсолютно непередбачуване:).

Напередодні свята весни наші дівчата перетворюються на просунуті шпигуни: вони формують чарівно-розвідувальні групи і намагаються дізнатися секретну інформацію про майбутній сюрприз. Чоловіки ж заздалегідь готуються до натиску і всіма силами протистоять (хоча це дуже складно) чарівності прекрасної половини. Ось так, спільними зусиллями, наші хлопці й цього року зберегли інтригу до кінця і перетворили офіс NIX Solutions на справжній середньовічний палац із тронною залою, картинною галереєю, придворними мімами, лицарськими турнірами, смачним бенкетом та відривним балом.

Святковим ранком дівчат зустрічали наші відважні лицарі, які готові супроводити прекрасних дам як на край світу, так і до робочого місця, і тим часом похвалитися гідним трофеєм — головою вбитого дракона. Також кожній дівчині дісталася квітка з чарівними пелюстками: отримавши один з них, лицар із задоволенням виконував будь-яку забаганку обраниці, чи то ода її красі, тисяча компліментів чи супровід до карети :).

Тюльпани, капкейки, шампанське та браслет PANDORA з унікальною намистицею у вигляді логотипу компанії – навряд чи середньовічні дами могли мріяти про такий початок дня, і саме з цього почалася захоплююча подорож коридорами нашого палацу.

Для того, щоб жінки відчули себе ще прекрасніше, на одному з поверхів на них чекав майстер-клас з make-up’у. Хлопчаки врахували, що знання свіжих тенденцій макіяжу завжди на вагу золота: кожна дівчина хотіла спробувати новий відтінок помади і навчитися робити вії ще довше:). А дівчата, які вже перетворилися, могли відразу зарядитися мімімішністю і зробити селфі з гордою арою, непосидою-мавпячкою, пухнастою-розпушистою лайкою, маленькими кроликами і блакитноокими хаски.

У супроводі лицарів у сяючих обладунках чарівні пані могли вирушити гуляти іншими поверхами, адже розваги чекали їх на кожному кроці. Наприклад, у найвищій вежі палацу дівчат зустрів майстер-шоколат. Він навчив наших жінок мистецтву виготовлення ексклюзивних шоколадних виробів, адже, як відомо, шлях до серця навіть найбрутальнішого лицаря лежить через шлунок.

Також в одному з палацових залів на дівчат чекав майстер-клас з виготовлення прикрас. Тут кожна дівчина могла навчитися створювати вишукані браслети та нами та своїми руками зробити прикрасу для вечірнього балу.

Увечері ж лицарі зняли зброю, а пані закинули підбори, щоб відірватися під улюблені рок-кавери та динамічні сети палацового діджея.

Дякуємо сильній половині за незабутнє свято і за те, що ви є нашими лицарями усі 365 днів на рік!