Office Lens для користувачів Android та iOS

8 Квітня 2015

Днями компанія Microsoft представила Office Lens — нову програму для iOS та Android, яка дозволяє сканувати паперові документи, квитанції, меню, нотатки та інше за допомогою камери мобільного пристрою.
Раніше ця програма була доступна лише користувачам Windows Phone. Тепер Microsoft планує випуск фірмових додатків для широкого кола мобільних платформ – першим з них і стало Office Lens.

15

Програма програми працює досить просто і зрозуміло: сканує документ і переносить його в повному масштабі в цифровий формат, який можна редагувати в Word, Excel або PowerPoint залежно від характеру документа. Кут сканування може бути будь-яким, в результаті документ все одно постане перед нами у звичному вигляді. Вже відсканований документ можна ділитися за допомогою сервісу OneNote, в e-mail, зберігати в “хмару” OneDrive. Для ефективного розпізнавання Office Lens камера потребує мінімум середньої якості.

Знайти і завантажити програму Office Lens для iOS вже можна в App Store, а ось з Android справа складніше – програма ще на стадії тестування, і отримати до неї доступ можна тільки через спеціалізовану спільноту в Google+.