Новинки від Apple та анонс конференції для розробників WWDC 2015

16 Квітня 2015

Apple анонсувала 26-у щорічну конференцію WWDC, призначену для розробників. Вона відбудеться в період з 8 по 12 червня 2015 року у Сан-Франциско у виставковому центрі Moscone West. Івент присвячений новій редакції OS X та мобільній платформі iOS 9.Також у плані івента близько сотні технічних семінарів, учасниками яких стануть понад 1 тисяча інженерів Apple. Деякі сесії будуть доступні для перегляду в режимі онлайн на сайті WWDC.

14

Усі бажаючі мають можливість подати заявку на придбання квитків на WWDC: достатньо заповнити форму заявки на сайті конференції до 17 квітня, 10:00 за тихоокеанським денним часом. Щасливих володарів квитків буде визначено 20 квітня випадковим чином.

Нагадаємо, що торішня конференція Apple була присвячена операційним системам iOS 8, OS X Yosemite та розробленому компанією власною мовою програмування Swift.

Трохи раніше, 10 квітня 2015 року, Apple вже порадувала нас релізом оновлення iOS 8.3. Російськомовні користувачі чекали на цю версію з особливим нетерпінням, адже в ній цифровий асистент Siri нарешті заговорила російською. Крім того, iOS 8.3 може похвалитися розширеним набором Emoji, можливістю блокування спам-повідомлень від невідомих користувачів iMessage, і меодіотекою iCloud, адаптованої для роботи з програмою Photo (доступна на OS X 10.10.3).