Microsoft оновила офісні застосування для Android

19 Грудня 2015

Пройшло трохи більше місяця з моменту запуску бета-тестирования – і оновлені версії додатків Word, Excel і PowerPoint від Microsoft з’явилися в Play Store.

В результаті апгрейда PowerPoint отримав підтримку Presenter View, яка раніше була доступна тільки передплатникам Office 365. Завдяки цій функції будь-який користувач, що встановив оновлену версію додатка, може управляти презентацією зі свого смартфону або планшета і контролювати все, що аудиторія бачить на екрані.

office

Що стосується Word і Excel, додатки тепер вимагають на 40% менше пам’яті, економлячи місце на вашому смартфоні, наприклад, для нової читалки.

На додаток до цих оновлень розробники спростили авторизацію в додатках, додали підтримку Android for Work і Android Marshmallow for Enterprise, а також зробили можливим завантаження призначених для користувача шрифтів з “хмари”.

Додатки Word, Excel і PowerPoint для Android доступні для безкоштовного скачування в Play Store(проте містять платний контент), і, на відміну від настільної версії, завантажуються не пакетом, а окремо.