На Ярмарку вакансій у ХНУРЕ

28 Листопада 2012

В кожному листопаді ми традиційно представляємо NIX Solutions на щорічному ярмарку вакансій у ХНУРЕ. Не стала виключенням і нинішній, дев’ятий по рахунку ярмарок, який пройшов 22 листопада.
Цього разу в заході брало участь більше 50 організацій, серед яких були провідні IT- компанії і великі державні установи. І все-таки наш новенький стенд, оформлений в яскравих корпоративних кольорах, з величезним екраном, на якому транслювалися відеоролики з життя Ніксов, привертав величезну увагу. Відвідувачі ярмарки, серед яких були не лише студенти, але і викладачі харківських внз, з дитячим захватом в очах розпитували про нашу компанію і надовго затримувалися біля стійки компанії.

Нам було дуже приємно чути, що багато студентів шукали саме наш стенд, щоб розпитати детальніше про програми навчання, що цікавлять їх, стажування, можливість пройти у нас літню практику і про відкриті вакансії NIX Solutions. Деякі хлопці розповідали, що чули про нас від друзів і знайомих, які вже працюють в NIX Solutions, стільки хорошого, що і самі захотіли стати частиною нашої команди.

Гості нашого стенду запитували про все: про специфіку нашої компанії, над якими проектами ми працюємо, як проходить у нас навчання, як ми працюємо і як відпочиваємо, а також ставили специфічні питання з різних областей програмування. При цьому до нас підходили не лише студенти старших курсів, але і другокурсники, які цікавилися, на що їм треба звернути увагу зараз, щоб в майбутньому стати членом нашої дружної команди.

У кінці ярмарку ми підвели підсумки конкурсу “Твій слоган для NIX Solutions” і вручили переможцеві приз – електронну книгу Amazon Kindle.

Сподіваємося, що багато хто з тих розумних, здатних і талановитих хлопців, з якими ми спілкувалися на ярмарку, приєднається до нас, жителів NIX Solutions :).